Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса утакмица млађих кадетогорија

Звездине бисере који стасавају у црвено-белој Омладинској школи очекује укупно 11 такмичарских утакмица, а пренос меча наших кадета моћи ћете уживо да испратите на Звезда ТВ-у, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Кадети Црвене звезде у суботу од 11 часова дочекују екипу вечитог ривала на свом терену у оквиру деветог кола националног шампионата. Изабраници Слађана Николића су везали седам победа у првенству и из меча у меч подижу своју форму, а Матеја Бубањ блиста у црвено-белом дресу са 13 погодака што га чини тренутно најбољим стрелцем Кадетске лиге Србије. Редом су наши талентовани фудбалери побеђивали Аду, Земун, Рад, Раднички Ниш, Телеоптик, Бродарац и Слогу из Пожеге. Тренутно се наши бисери налазе на другој позицији на табели са 21 бодом уз гол разлику 29:13 и покушаће још једним тријумфом да избију на прво место. Вечити дерби наших кадета ће сви заинтересовани моћи да испрате уживо на Звезда ТВ-у и на Јутјуб каналу Звезда ТВ. Неко ко увек даје све од себе и не преза од било ког ривала јесте капитен и мотор тима црвено-белих кадета Лазар Ђурић који је изнео очекивања пред овај дуел.

Немам дилему да је тријумф једино што би нас задовољило. Припремамо се добро, а сам приступ утакмице се неће разликовати од онога како иначе играмо, без обзира на то што је дерби, јер се од нас, понављам, очекују само победе, ко год да је на другој страни. Имамо низ од седам победа, мотив нам је и да тако наставимо и да до полусезоне победимо сваког ривала, мислим да смо споспобни за то. Једва чекам утакмицу, а као нешто што би могло да одлучи победника, издвојио бих – жељу, а код нас је она огромна. Обећавам до сада невиђену борбу на терену – закључио је Ђурић.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ:

Субота, 9 часова, млађи пионири – Графичар – Телеоптик

Субота, 10 часова, пионири – Партизан – Графичар

Субота, 11 часова, кадети – Црвена звезда – Партизан

Субота, 13 часова, кадети – Графичар – Војводина

Субота, 15 часова, пионири – Црвена звезда – ФК 011

Субота, 17 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Вождовац

Недеља, 10 часова, мл. кад – Црвена звезда – Земун

Недепја, 11 часова и 30 минута, млађи омладинци – ИМТ – Црвена звезда

Недеља, 12 часова, мл. кад – Графичар – Телеоптик

Недеља, 14 часова, петлићи – Графичар – Вождовац

Недеља, 16 часова и 30 минута, петлићи – Кампионе – Црвена звезда

The post Најава преноса утакмица млађих кадетогорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment