Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеСаопштењаФудбал

Саопштење навијачке групе „Делије Север“

Навијачка група Црвене звезде, „Делије Север“, обратила се званичним саопштењем, а поводом појединих написа који су се појавили последњих дана у медијима. А за које ова група тврди да иза њих не стоји.

Саопштење навијачке групе црвено-белих преносимо у целини:

“Поново апелујемо да информације о дешавањима у вези са групом потражите искључиво на трибини и на званичним налозима Групе.

Због срамотних дешавања након протеста Делија од 20 минута на утакмици са Металцем и пласирања у јавност лажних саопштења навијачке групе Делије Север, због порука које круже данима, а везе са истином немају, ми Делије, позиванмо све људе који желе да се интересују о раду групе, да то искључиво раде на трибини. Када ми, као Група, имамо да издамо неко саопштење, оно може да се прочита на делије.нет или на званичним апликацијама.

Поред ова два места бутик Делије има своје странице на фејсбуку и инстаграму (на ФБ бутик.делије и инстаграм бутикделије), али преко њих се ретко када Група оглашава, тј можда се некада пренесе саопштење са делије.нет или апликација.

Мислили смо да ово људи знају, али како се десила ситуација где људи и који иду на утакмице зову и питају “шта је ово?”, морамо да почнемо да сузбијамо овај проблем и да на што више места кажемо да не постоји ниједна званична страница или налог навијачке групе Делије Север на фејсбуку, инстаграму и твитеру.

Све те групе или налози које неки прате мислећи да имају било какве везе са Делијама су лажне групе и никакве везе немају са нама. Придруживањем, праћењем и читањем објава на таквим групама и налозима дајете легитимитет ко зна коме, па тако прво себи, па онда и нама уносите пометњу.

Да нам се не би више дешавале овакве ситуације, апелујемо на људе да користе горе набројана места ако желе да се информишу о раду или ставу навијачке групе Делије Север, а пре тога да долазе на утакмице и ту на лицу места да чују и виде све што треба”, каже се у саопштењу навијачке групе „Делије Север“.

Повезане вести

Leave a Comment