Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Играли сми јако лоше, без енергије, концентрације, са доста грешака“

Пре само пар дана тренер Дејан Радоњић био је више него задовољан оним што су црвено-бели кошаркаши приказали у Тел Авиву у оквиру 2. кола Евролиге. Међутим, овога пута био је видно незадовољан. Кошаркаши Црвене звезде доживели су трећи узастопни пораз у Лакташима, а након сусрета стратег наше екипе је изјавио:

– „Честитам Игокеи на победи. Улазак у меч је био јако лош, јако мекано, без енергије, концентрације, са доста грешака. Игокеа је то знала да користи, правила предност, градила игру. Нисмо успели да дођемо до игре која је неопходно да буде присутна у оваквом мечу. Нападачки смо били лоши, без иједног бацања у првом полувремену са шутем за три поена 0/10“, истакао је Радоњић и додао:

– „Одреаговали смо у наставку, успевали да приђемо на неколико поена и посед лопте, али то није било довољно да уђемо у неизвесну завршницу. Ритам је такав, да треба да изанализиармо меч и извучемо поруке из утакмице. Данас је недеља, ми до следеће недеље имамо још три меча, у среду Жалгирис, па пут у Москву и у недељу меч против Цедевите. Уз све проблеме треба се спемити за искушења која следе.“

Пред црвено-белим је паклена недеља. Већ у среду Црвена звезда у оквиру Евролиге дочекује литвански Жалгирис, а затим следи пут у Москву и сигурно један од најтежих гостовања у оквиру елитног европског такмичења против ЦСКА. Наредног викенда на програму је још један регионални дерби са љубљанском Цедевита Олимпијом у београдској дворани „Александар Николић“.

Повезане вести

5 comments

delija zauvek окт 12, 2021 at 06:35

A taj krvavi zvezdas neka ide na drugi sajt i tamo kuka

Reply
delija zauvek окт 11, 2021 at 16:29

Samo napred i nastavi tako kralju pravi navijač nikada ne kuka

Reply
Zveki окт 11, 2021 at 12:20

Za trojke smo imali 10:0, a jos crnje za šut van reketa za dva poena(12:1) protiv ekipe koja takoreći nije pravila faulove!!! Znači do pred kraj prvog poluvremena imali smo šut sa distance 20:1…!!! I nisi pomenuo Radanova, koji je kod tebe sedeo na kraj klupe i mahao peškirom, a juče šetao kroz našu odbranu kao na korzou, asistirao, zakucavao ko da je Lebron, a ne neka naša večita nada i 15-ti igrač u rosteru. Ili sve lepo reče jutros nas bivsi igrac, a Radonjin drug, Goran Jeretin:“Zvezda ima sistem, atletski je dobra, ali NEMA IGRAČE! Nedostaju tu po jedan osvedočeno kvalitetan igrač na gotovo SVAKOJ poziciji.“ A mi čekamo ko ozebli sunce Lazića i Cirbesa!!! Da nije smešno, bilo bi žalosno. Ali nije do Radonje samo…Za igrače treba odrešiti kesu…. i tu dolazimo do dr.mr. ing. predsednika…

Reply
Bata окт 11, 2021 at 10:49

Baš ste ga uprskali , kao i fudbalu od starta „groblje“ na prvom mestu.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 11, 2021 at 11:24

NA ŽALOST TAKO ĆE I OSTATI I U BASKETU I U FUDBALU

Reply

Leave a Comment