Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Кадети Црвене звезде мтс доминантно до првог места и Јединствене лиге

Кадетски тим Црвене звезде на импресиван начин пласирао се у јединствену лигу пошто је на квалификационом турниру (други круг квалификација) који је одржан претходног викенда забележио све ти победе.

Црвено бели су на старту турнира који је одржан у хали Баскет Сити у петак били врло убедљиви против екипе КК Земун и славили 100:52. Најфикаснији на мечу био је Топић, пратили су га Мишић, Лукић и Гачић.

У наредном мечу који је био уједно и дерби квалификационе групе Црвена звезда је савладала екипу Меге више него заслужено и врло убедљиво 90-69. Поново је одличну утакмицу одиграо Топић који је меч завршио са 25 поена и 9 асистенција, Гачић је уз 23 поена имао и 10 скокова, док је Дабић убацио 12 поена.

Већ након те победе црвено бели су остварили примарни циљ, али су и у недељу одиграли такмичарску утакмицу и победили КК Визура 67:62 и тако као првопласирани обезбедили пласман у јединствену кадетску лигу Србије.

Такмичење у јединственој лиги стартује наредног викенда, а распоред ће бити објављен у петак, када ће бити познато и када ће црвено бели отворити такмичење.

Поред екипе Црвене звезде у јединствену лигу из групе која се играла у хали Баскет сити, као друга на табели пласирала се и екипа Меге.

The post Кадети Црвене звезде мтс доминантно до првог места и Јединствене лиге appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment