Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Кадети славили у дербију

Наше млађе категорије су у викенду за нама одиграле 10 утакмица, забележиле седам победа и постигле 31 гол, а тријумф о ком се највише говори је онај у кадетском вечитом дербију.

Кадетска селекција Црвене звезде била је и више него убедљива против Партизана. Резултат је био 5:2 за изабранике Слађана Николића, а меч је на феноменалан начин са два поготка отворио Јован Шљивић. После је било све лакше, па су се у стрелце још уписали Стефан Миладиновић, Алексеј Вукичевић и Вељко Димитријевић, чиме су наши кадети стигли до осме узастопне победе. Уследио је још један дерби на теренима иза југа Маракане, одмах после тога – па су снаге одмериликадети Графичара и Војводине. Резултат је био 1:1, а Новак Гојков је на феноменалан начин матирао голмана гостију, док је чувар мреже наше селекције Иван Лаиновић блистао, па чак успео и да заустави једанаестерац.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 9. КОЛО:

1. Црвена звезда – 24 бода, гол разлика 34:15

2. Војводина – 23 бода, гол разлика 28:7

3. Чукарички – 22 бода, гол разлика 37:12

—-

5. Графичар – 17 бодова, гол разлика 26:10

СТРЕЛЦИ: Матеја Бубањ (13 голова, Црвена звезда), Стефан Видаковић (8 голова, Графичар), Стефан Миладиновић (5 голова, Црвена звезда), Стефан Радујко (5 голова, Графичар), Алексеј Вукичевић (4 гола, Црвена звезда).

Успешни су били и млађи кадети Црвене звезе па су резултатом 4:0 савладали екипу Земуна, а у стрелце су се уписали Андреј Петровић, Михајло Катанић, Душан Жагар и Далибор Лазић. Нажалост, млађи кадети Графичара су доживели пораз од Телеоптика резултатом 1:3, а једини гол у нашем тиму постигао је Лука Ђорђевић.

Пионири Црвене звезде настављају да бележе добре резултате, па су и овог пута освојили читав плен против екипе 011. Резултат је био 3:0, а мрежу ривала су погађали Алекса Василић, Страхиња Бобовац и Константин Пантић. С друге стране, пионирска селекција Графичара је доживела пораз од Партизана на гостујућем терену где је резултат био 7:2 за ривала. У стрелце су се уписали Димитрије Николић и Саша Сторебра.

Најубедљивији у викенду за нама били су млађи пионири Црвене звезде и савладали Вождовац са 10:1. Два пута су погађали Алекса Дамјановић и Душан Петковић, а по једном су то чинили Леон Ивановић, Вељко Журић, Душан Јовичић, Лука Зарић, Милан Ћопић и Михајло Спасојевић. Тријумф су остварили и млађи пионири Графичара, када је прецизан са беле тачке био Вељко Луковић.

Обе црвено-беле петлићке селекције оствариле су тријумфе без примљеног гола. Дечаци који наступају за Црвену звезду савладали су екипу Кампеонеа са 3:0, а погађали су Били Милвуд, Димитрије Адамовић и Филип Димитријевић, док је радост Графичару у тријумф минималним резултатом донео Стефан Миљковић (1:0).

The post Звездини бисери – Кадети славили у дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Aleksandar 89 окт 11, 2021 at 23:46

Bravo Momci Svaka Cast!!!

Reply

Leave a Comment