Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Повратак у Арену – Да подсетимо Европу како то изгледа!

Кошаркаши Црвене звезде мтс враћају се у “Арену” после тачно 19 месеци!

Први меч у новој сезони Евролиге црвено бели код куће играју против Жалгириса у среду од 19 часова, а за ту утакмицу десетковани тим Црвене звезде након одличног почетка сезоне, уз велику и бучну подршку са трибина жели и прву победу на домаћем терену!

Поново смо у “Штарк Арени” највећој хали на Балкану спремни да “подсетимо” Европу каква је атмосфера када црвено бели играју важну утакмицу.

Клуб је у понедељак тачно у подне пустио у продају појединачне карте за меч са литванским великаном, али и врло повољан Евролигашки пакет за 10 мечева који ће наш тим играти у најелитнијем евро клупском такмичењу у Арени.

Prodaja karata za Žalgiris od ponedeljka!

Paketi ulaznica za Evroligu u Areni od ponedeljka u prodaji!

Клуб подсећа да живимо у времену пандемије која захтева примену здравствених мера које је прописало надлежно министарство Републике Србије!

Враћамо се у Арену, где су безбедносни протоколи другачији него у хали Александар Николић.

Зато КК Црвена звезда апелује на све да поштују све прописане здравствене мере Републике Србије, да носе маске у хали (маске КН 95 обавезне су за све који седе и пратиће утакмицу поред терена), поштују прописано одстојање, као и да због спречавања евентуалних гужви због процедуре, крену ка дворани раније! Капије Штарк Арене биће отворене већ у 17 часова.

Будите уз екипу Црвене звезде мтс у среду, помозите нашим момцима да дођу до важне победе на почетку нове евролигашке сезоне и београдске приче!

Подсетимо Европу како изгледа када загрми Арена!

The post Повратак у Арену – Да подсетимо Европу како то изгледа! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE окт 11, 2021 at 18:45

KAKVA BRE ARENA KAKVI BAKRAČI KAD NAVIJAČI NEĆE DA DODJU NI POLA PIONIRA NE BUDE..SAMO TROŠKOVI..A I NEMA STA DA GLEDAJU..POŠTENO REČENO..PA ZAR DA GLEDAJU DAVIDOVCA,HOLINSA I OSTALE AMATERE

Reply
Sasa окт 11, 2021 at 18:31

Ljudi, zna li neko kako on-line kupiti kartu za Žalgiris?

Reply

Leave a Comment