Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Станковић у јануару враћа бисера

Све дође на своје. Пре или касније. Имао је турбулентан део у пролећном делу прошле сезоне. Клуб га је послао да наступа за омладинце. Уследио је пех и пауза од неколико месеци без фудбала. На крају нови уговор са Црвеном звездом и каљење у Графичару.

Бисер полако показује сјај и потенцијал у филијали на теренима Прве лиге Србије. Како сазнаје „MaxBet sport“ клуб планира да Андрија Радуловић од јануара поново буде под палицом тренера Дејана Станковића.

Неколико мајсторских погодака у дресу “љубичастих” и учинак у селекцији до 20 година против Италије на гостовању, где су “орлови” победили с 1:0 показали су огроман напредак везисте. То, разуме се, није остало незапажено у клубу из Љутице Богдана.

Поново се Радуловић нашао у фокусу европских екипа. Момак из Котора рођен 2002. године, представља перспективу шампиона Србије. То је, уосталом, показао и када је наступао за најбољи тим.

У другом делу сезоне имаће прилику да се поново потврди, а биће и бонус играч више…

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-dobija-sansu-stankovic-u-januaru-vraca-bisera-314553/?fbclid=IwAR2VAQweklbb–AP4s_z7T4Yxmf-Bkn2PS02hOK27HUGbF3SNCi4I78nQ9o

Повезане вести

Leave a Comment