Featured Važne vesti Важно Домаћа такмичења Клупска дешавања Најновије Рукомет Саопштења

Саопштење РК Црвена звезда Grundfos

Рукометаши Црвене звезде, победили су синоћ, Нови Пазар (33:24), у четвртом колу, „А групе“, АРКУС лиге.

Меч је обележио, транспарент „Делија“, због кога, како кажу у клубу, добијају претње.

Зато су се огласили саопштењем, које вам преносимо у целости:

– „Морамо да обавестимо јавност да није тачно да је РК Нови Пазар вређан током 60 минута, како су навели у саопштењу. На нашу рекацију спорни транспарент је уклоњен у кратком року, а на скандирање навијача не можемо утицати, као што ниједан клуб то не може, како на спортским теренима у Србији, тако и у читавом свету

Ми као клуб смо учинили све да се утакмица обезбеди на највишем нивоу, повећали смо број редара и био је повећан број припадника полиције. Поштовали смо све процедуре. Одговорно тврдимо да ниједан члан РК Нови Пазар ни на један начин није био угрожен.

С`обзиром да од синоћ, после утакмице, добијамо претеће поруке попут: „да у Нови Пазар можемо ући, али нећемо изаћи“, иако као клуб нисмо никога увредили, па ни нашег спортског ривала из Новог Пазара, сматрамо да у нашој лиги, у нашој земљи нам нико не може забранити где да идемо, односно где ћемо играти.

Рукометном клубу Нови Пазар, са којим имамо коректне и добре односе, желимо све најбоље у овој такмичарској години.“, стоји у објави Рукометног клуба Црвена звездда Grundfos.

0 0 votes
Гласање за чланке

5 Коментари
најновијим
најстаријим највише гласова
Inline Feedbacks
Delije Sever Ns

Bravo „Miloše“…Miloše brate to je njihova prazna priča i sami sebe teše!Mi smo dokazali odakle smo,ko smo i šta smo!Nek se Pazarci malo podsete kako im se dupe trese kad „Delije “ uđu u pazar…Ako su zaboravili ima na jutjubu dosta snimaka pa nek pogledaju malo!Šteta što sad nismo mogli na tekmi da budemo da vide ti silni pazarci kako se navija i voli svoj klub kad zagrmimo da se čuje do Kosova…mnogo su oni mali za Delije.

Delije Sever Ns

Mi Zvezdaši mi umemo ko nesluša da bijemo!Zvezda Srbija nikad Jugoslavija.

krvavi zvezdas-DE

KAKO SEJETE TAKO ŽANJETE.

Would love your thoughts, please comment.x
()