Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Борјан: „Уз звездаше смо јачи од свега“

Пред фудбалерима Црвене звезде су бројни изазови у виду такмичења на три фронта, а опорављени капитен Милан Борјан верује у своју екипу и у то да ће циљеви бити остварени.

Одлично се осећам. У потпуности сам се опоравио, све је у најбољем реду и тренирам максимално. Не само ја, већ читава екипа ради на врхунском нивоу како би што спремнији дочекали све изазове који следе. Пред нама је густ распоред до нове паузе у новембру, практично ћемо два пута недељно играти утакмице, и то је нешто за шта су потребне и физичка и ментална снага. Ипак, верујем да смо способни да поново усрећимо све оне које су уз нас и да добрим резултатима „натерамо“ звездаше да буду поносни – почео је Борјан.

Бочни удари увек постоје кад је Црвена звезда у питању, али кохезија играча и навијача је рецепт да се то нађача.

Звезда је у последњих пет година много порасла, вратила се тамо где припада, и доминира. Баш зато имам осећај да свима смета и да су сви кренули у напад на њу и на сваког од нас. Осећам да су само звездаши уз нас, уз свој клуб, али и то је довољно, јер ми уз праву подршку са трибина можемо да покажемо да смо јачи од свега и од свих. Зато позивам све звездаше да буду увек уз нас, на свакој утакмици, на сваком стадиону, а нарочито на Маракани. Јер заједно на тај начин све можемо да победимо и на терену и ван њега и да покажемо да смо са разлогом највећи – закључио је Борјан.

The post Борјан: Уз звездаше смо јачи од свега appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment