Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Учинак Звездиних репрезентативаца

Укупно четири фудбалера Црвене звезде наступило је у оквиру репрезетатнивног прозора за своје националне селекције.

Милош Гордић је стекао поверење селектора националног тима до 21 године, па се тако поново нашао међу стативама на утакмицама наше репрезентације против Јерменије и Француске. Млади чувер мреже, наступао је и у претходном квалификационом циклусу за тим до 21 године, а такође је и за Црвену звезду бранио два пута ове сезоне.

Млади дефанзивац, Страхиња Ераковић, одличним партијама у црвено-белом дресу, привукао је пажњу селектору репрезентације до 21 године, па је тако и овог пута наступио за младу селекцију Србије. Популарни Чупа, нашао се у стартној постави на утакмици против Јерменије, што је сјајно искористио постигавши изједначујући погодак у победи младе репрезентације. На утакмици против репрезентације Француске, наш дефанзивац се нашао на клупи, али није улазио у игру.

Искусни Габонац, Гелор Канга, поново се нашао на списку националне селекције своје земље, након одличних партија за наш клуб, како у европским такмичењима, тако и у домаћем првенству. Везни фудбалер је одиграо оба меча за репрезентацију Габона у овом квалификационом циклусу, и био један од најзапаженијих у две утакмице против Анголе у којима су забележили победу и пораз

За репрезентацију своје земље, наступио је и Ричард Одада, који је тренутно на позајмици у Металцу. Одличним партија у дресу тима из Горњег Милановца, млади Кенијац се наметнуо селектору и за овај квалификациони циклус. Одиграо је обе утакмице за репрезентацију у поразима против селекције Малија и одушевио тамошњу фудбалску јавност.

The post Учинак Звездиних репрезентативаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment