Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездине легендеКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Друлић за још ефикасније нападаче

Прослављени нападач Црвене звезде Горан Друлић налази се на усавршавању у нашој Омладинској школи, а посебно се специјализује за рад са нападачима.

Друлић је тако стигао у понедељак на тренинг кадета Графичара које предводи Владимир Сандуловић и током целе недеље ће имати прилику да се увери у то како се ради у нашој фабрици талената, а уједно и млади нападачи имају огромну част да раде са таквим фудбалским асом као што је Горан Друлић.

Феноменалан је осећај бити овде. Увек ми је лепо када дођем на терене Омладинске школе, прођу разна сећања, осећај буде фантастичан. Настојаћу да са мојим бившим саиграчем и пријатељем Владимиром Сандуловићем покушам да пренесем нешто на играче које тренира. Да поделим са њима искуства и утиске из јуниорског, а потом и сениорског нивоа фудбала, колико је то могуће у овом кратком периоду. Посебан акценат је на нападачима који су изузетно талентовани – рекао је Друлић.

Видећемо колико ће седмодневни Друлићев рад утицати на ефикасност Видаковића, Радујка и Николића који покривају ударни трио на позицији нападача у кадетима Графичара, али верујемо да ће им стечено искуство бити од непроцењивог значаја, а то мишљење дели и Владимир Сандуловић.

Изузетна нам је част што је са нама Горан Друлић и то је веома битно за децу коју тренирам. Разговарао је са њима о томе како је то све из његовог угла изгледало, поделио искуства кроз каријеру и заиста нам је привилегија што је дошао да буде са нама током читаве недеље. Много тога може да се научи од њега, пре свега на људском, а наравно и на фудбалском нивоу – закључио је Сандуловић.

The post Иза југа Маракане – Друлић за још ефикасније нападаче appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment