Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Био је жеља загребачког Динама, Салцбурга и Јувентуса, а он продужио уговор са Звездом

Потпис за будућност. Не далеку, већ блиску, а Црвена звезда је одрадила велики посао и јасно показала да жели да има новог бисера, рођеног 2004. године. Од јануара се очекује, као део најбољег тима код тренера Дејана Станковића током зимских припрема.

Учинком у претходних неколико месеци Стефан Лековић је награђен новим уговором, који је на обострано задовољство потписан до јуна 2024. године. Омладински репрезентативац Србије је показао класу и у пријатељским мечевима са Италијом и аутоматски је договорен нови потпис тинејџера.

Клуб је недељама у назад инсистирао да се одради параф, а стандардни члан омладинске селекције је овим потезом показао, да хоће потпуно да се афирмише у црвено-белом дресу.

Левоноги штопер је, како смо већ писали, праћен од стране Јувентуса, а добро су се “загрејали” и сниматељи Салцбурга и загребачког Динама.

(извор: maxbetsport.rs)

Повезане вести

7 comments

Delije Sever Ns окт 16, 2021 at 22:51

Tako je admine,razumeš ti sve a nisi kao neki debil sa ovog portala koji samo kenja a ništa nekaže!Živ bio idemo dalje.

Reply
Delije Sever Ns окт 16, 2021 at 19:32

Ok admine,neuzimaj za zlo ipak se Zvezda voli vise od svega.

Reply
Vladimir окт 16, 2021 at 20:00

Само мало разумевања. Ипак смо сви ми овде само и једино због љубави према Звезди

Reply
Delije Sever Ns окт 16, 2021 at 16:50

Šta je admine nesmeš poruke da objavljuješ koje su istinite.Jel se i ti prodaješ za večeru i piće kao i ostale tvoje kolege novinari da pišu o tatim i maminim sinovima!Zato smo tu gde jesmo!

Reply
Vladimir окт 16, 2021 at 18:38

Сваки коментар који је у границама доброг укуса, објављује се. Међутим, морате имати у виду да се догађа да у неком моменту немамо никог дежурног на порталу, па дође до мањег кашњења.

Reply
Delije Sever Ns окт 16, 2021 at 01:03

O čemu bre vi pričate,dal ste realni sa takvim naslovima.Kakav crni Siti,Real,Psž,Barsa…jel ste gledali derbi omladinaca!Prvo taj dečko da mu ćale nije Nebojša Leković realno nebi imao mesta ni u timu Vodojaže!Kakav oslonac prvog tima daj nelupajte gluposti,dečko igra jednom nogom,dza bu igra,tanak u duelima…ovi grobarčići mali ga oduvali.Lazetiću neponašaj se da si Ronaldo i da stalno širiš ruke,bre ovi klinci grobarčići te stavili u džep!Ništa nisi uradio,ništa nisi mogao ovim malim grobarima a ovamo daju za tebe avione,kamione…Real,Siti nude 5miliona e…za čega,za šta da nude pa šta vi mislite da su oni veverice.Nisu u pitanju samo njih dvojica već i ostali naši novinarski igrači o kojima pišete i da vrede bogastvo a mi igrača nemožemo da stvorimo nikako.Gde su naši skauti i ti silni igrači o kojima ste pisali a nemogu igrati ni u Vaduzu!Šta je sa Pantovićem,dete ni kročilo na Marakanu a nudila Benfika milione i ostali klubovi a otisao iz Zvezde i nemose da igra ni u Vozdovcu.Velikić velik talenat nude avione kamione,dete otišlo i sad u Kolubari nemoze da igra.A u šta se radi sa decom,tatini i mamini sinovi igraju,oni koji i znaju da igraju od tatinih i maminih sinova nemogu doći do izražaja zato smo tu gde jesmo i dovodićemo igrače iz Loznice,Imta..
Pančeva i od njih očekivati da budu pojačanja u Zvezdi kad su naši veliki skauti u klubu nesposobni da naprave igrača za prvi tim i onda tatini sinovi uz piće,menadzera i novinara osvanu u novinama i pise se o njima kao vanzemaljcima a deca pre odu iz kluba nego što su i zaigrali!E zato nam je fudbal tu i gde je i radovaćemo se pobedama nad Ajzerbedzanom,Kazakstanom,Gibraltarom.Tužno da tužnije nemoze biti.

Reply
dusan окт 16, 2021 at 18:15

rezultat sve govori. ali rezultati mladjih kategorija su samo indikatori stanja, a stanje je da mladje kategorije zvezde ne mogu da izbace ne spica, ne veznog kreatora, nego ni zadnjeg veznog, ni halfa, ni beka. postavlja se zaista pitanje – kako je to moguce? zvezda sada prva bira u srbiji i jedino objasnjenje je moze da bude ili da nam je skaut rej carls, ili da igraju deca koja moraju da igraju a koja nemaju pojma. ako iz omladinske skole ne dolazi godisnje jedan ili dva igraca koja odmah mogu da igraju u prvom timu onda ne postoji nikakav smisao da se te skole uopste drze.

Reply

Leave a Comment