Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лазетић: „Гладан сам голова“

Првенац у сениорском тиму Црвене звезде постигао је Марко Лазетић, фудбалер који је у јуниорском стажу уписао троцифрен број голова стасавајући у нашој академији. Ипак, првенац у сениорском тиму је нешто што се вечно памти.

Памтићу ову утакмицу дуго. Корак по корак идем и остварујем снове и испуњавам све оно због чега сам и почео да се бавим фудбалом. После дебија уследио је и први погодак. Кад се сетим те утакмице против Рада када сам погодио стативу, изнервирао сам се што већ на дебију нисам погодио, али знао сам да ће доћи овај дан. Захвалио бих се и Фалку на асистенцији, а морам да истакнем да ми је жао и што минут пре тога нисам постигао погодак. Гладан сам голова и ово је само један у низу. Погодити за први тим Црвене звезде је стварно нешто посебно – почео је Лазетић.

Посебан је осећај када неко ко је фудбалски стасавао у Звезди постигне првенац у сениорском тиму, а Лазетић је себи већ зацртао следећи циљ.

Следећи циљ је да се на нашем стадиону упишем у стрелце. Сигуран сам да ћу и то успети и то врло брзо. Сама утакмица је била отворена, имали смо добар резултат, и што се мене тиче, одговарало ми је то што сам имао много простора да нападам гол ривала. Заслужена победа, архивирамо меч са Колубаром и окрећемо се Мидтјиланду – закључио је Лазетић.

The post Лазетић: Гладан сам голова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment