Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Настављена агонија КМФ Црвена звезда

Агонија КМФ Црвена звезда настављена је и у 4. колу Друге Футсал лиге Србије. Некадашњи шампион државе и након дуела са новајлијом у друголигашком каравану, екипом београдског Студента не зна за тријумф.

КМФ Студент Београд – КМФ Црвена звезда 3:0 (1:0)

У дворани СЦ „Раковица“ дојучерашњи трећелигаш до предности је стигао у 12 минуту поготком некадашњег футсалера ФОН-а Бркића. Након примљеног поготка црвено-бели су заиграли нешто агилније, али то није било довољно да би се дошло до поравнања резултата, па се на одмор одлази са предношћу домаћина – 1:0.

Покушавали су футслаери Црвене звезде да нешто више учине и почетком другог полувремена, али чини се да су све наде некадашњег шампиона окончане у 29. минуту када је Симчевић удвостручио предност београдског Студента. До краја меча вредно напомене је само трећи погодак домаћина кој је постигао Радојичић из пенала са десет метара.

И након овог сусрета потпуно је јасно да КМФ Црвена звезда незадрживо тоне у провалију. Иако су пред почетак такмичења у друголигашкој конкуренцији и постојале наде да се екипа славног имена може експресно вратити у српску футсал елиту, сада је потпуно јасно да уколико се нешто под хитно не промени и опстанак у овом рангу такмичења биће доведен у питање.

Наша екипа у среду 20. октобра у Хали спортова „Ранко Жеравица“ одиграће заостали сусрет 3. кола против екипе Новог Сада, а већ наредног викенда на програму је некада велики дерби српског футсала у којем се састају Црвена звезда и крагујевачки Економац.

Дворана: СЦ „Раковица“
Гледалаца: 50
Судије: Нинић Ђорђе и Лазаревић Предраг
Стрелци: 1:0-Бркић 12`, 2:0-Симчевић 29`, 3:0-Радојичић 40`(пен.)
Жути картони: Чичковић и Бркић (КМФ Студент), Ђого (КМФ Црвена звезда).
КМФ Студент: Чичковић, Митић, Кокотовић, Мајсторовић, Бркић – резерве: Маргетић, Радојичић, Вучићевић, Симчевић, Величковић, Шмркић, Главоњић, Милутиновић.
КМФ Црвена звезда: Јевтић, Кечан, Ђукић, Јовановић, Инајетовић – резерве: Живковић, Арсенић, Ђукић, Тодоровић, Лончар, Горановић, Димитријевић, Ђого, Тејић.

(фото: Х.Д. Вујановић; srbijasport.net)

Повезане вести

Leave a Comment