Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – 37 голова

Талентовани фудбалери црвено-беле Омладиске школе су наставили такмичења у оквиру својих шампионата, а ми вам доносимо резултате утакмица које су наши бисери одиграли овог викенда.

Омладинци Црвене звезде су поражени у вечитом дербију резултатом 0:2 у оквиру деветог кола домаћег првенства. Јуниори Графичара ремизирали су против Војводине (1:1). Упркос доброј игри и иницијативи изабраника Милана Стегњајића утакмица је завршена поделом бодова. Једини погодак за наш тим постигао је Игњат Брајић.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 9. КОЛО:

1. Партизан, 25 бодова, гол разлика 25:7
2. Црвена звезда, 21 бод, гол разлика 28:11 (утакмица мање)
3. Чукарички, 16 бодова, гол разлика 19:11

——-

8. Графичар, 13 бодова, гол разлика 12:16

СТРЕЛЦИ: Александар Кахвић, Марко Лазетић (4 гола, Црвена звезда), Матеја Бојовић (4 гола, Графичар), Михајло Милосавић, Марко Стојановић (2 гола, Црвена звезда).

Кадети Графичара су ремизирали на гостовању против Спартака у Суботици (1:1). Фудбалери Владимира Сандуловића су одиграли сјајну утакмицу на тешком гостовању, али им је недостајало среће да освоје три бода на овом мечу. Стрелац за „Графосе“ на овом мечу био је дефанзивац Андрија Мандић.

ТАБЕЛА КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 10. КОЛО:

1. Црвена звезда, 24 бода, гол разлика 34:15 (утакмица мање)
2. Војводина, 23 бода, гол разлика 28:7 (утакмица мање)
3. Чукарички, 22 бода, гол разлика 37:13

——–

5. Графичар, 18 бодова, гол разлика 27:11

СТРЕЛЦИ: Матеја Бубањ (13 голова, Црвена звезда), Стефан Видаковић (8 голова, Графичар), Стефан Миладиновић (5 голова, Црвена звезда), Стефан Радујко (5 голова, Графичар), Алексеј Вукичевић (4 гола, Црвена звезда).

Сениори Графичара су поражени од Златибора са 2:0 на гостујућем терену у оквиру 13. кола Прве лиге Србије. Упркос доброј игри и великом броју створених шанси изабраници Бошка Ђуровског нису успели да забележе позитиван резултат на овом сусрету.

ТАБЕЛА ПРВЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ, 13. КОЛО:

1. Инђија, 32 бода, гол разлика 28:10
2. Младост, 27 бодова, гол разлика 15:8
3. Мачва, 24 бода, гол разлика 16:11

——

15. Графичар, 10 бодова, гол разлика 19:20

СТРЕЛЦИ: Андрија Радуловић (4 гола), Илија Бабић, Никола Митуљикић, Дејан Видић (3 гола).

Млађи омладинци Црвене звезде су убедљиво савладали екипу Радничког са Новог Београда резултатом 6:3 у оквиру десетог кола првенства. Пулени Немање Јокића, одиграли су одличан меч и потпуно заслужено победили, а број голова у мрежи ривала довољно говори о њиховој распуцаности. Највише се истакао талентовани Давор Ракић са три поготка, а за наш тим погађали су још Марко Јанковић, Иван Никчевић и Јован Мијатовић.

Млађи кадети Црвене звезде су победили Вождовац на гостујућем терену са 6:2. Тим Уроша Урошевића игра заиста одлично ове сезоне што су наши бисери доказали и на овом мечу. На самој утакмици издвојио се Огњен Мишић са два гола, а по једном су погодили Андрија Макаимовић, Далибор Лазић, Даворин Тошић и Андреј Младеновић. Млађи кадети Графичара су такође тријумфовали овог викенда, а изабраници Лазара Јаничића су савладали на гостовању против ФК 011 са 3:1. Два поготка за наш тим постигао је Лука Ђорђевић, док је Стефан Гудељ једном затресао мрежу ривала.

У дуелу између пионирских селекција Графичара и Црвене звезде, победу су однели фудбалери Данила Тешића, иако је тим Милорада Вилотића водио са 2:1 на полувремену. Коначан резултат је био 3:2 за Графичар, а голове за наш развојни тим постигли су двоструки стрелац Андреј Марић, док је победу поготком потврдио Марко Трнинић. За Црвену звезду погађали су Ђорђе Цветковић и Страхиња Стојковић.

Млађи пионири Црвене звезде су савладали екипу Мунгоси на гостујућем терену са 6:0. Фудбалери Марка Петровића су сјајном игром дошли до нова три бода у првенству. Расположен на овом сусрету био је Лука Зарић који је постигао три поготка, два гола дао је Лазар Николић, док је Душан Јовичић једном затресао мрежу ривала. Млађи пионири Графичара су савладали ФК 011 на гостујућем терену са 4:0. Ученици Бојана Маћешића су већ на полувремену имали предност од два гола разлике, да би у другом делу игре потврдили своју добру игру и заслужено уписали нова три бода. Голове за наш тим постигли су двоструки стрелац Стојановић, док су Јевђић и Јовановић по једном затресли мрежу ривала.

Петлићи Црвене звезде савладали су на терену иза југа Маракане екипу 011 резултатом 5:0. Изабраници Милана Савковића су одличном игром и залагањем на терену заслужено освојили нова три бода. Блистао је Огњен Матановић са два гола, а пратили су га Павле Адамовић, Милан Видић и Марко Јовановић. Петлићи Графичара, које са тренерске позиције предводи Дејан Шиљковић, су ремизирали против Рада на гостујућем терену (0:0). Наши бисери нису успели да освоје сва три бода на овом мечу упрскос доброј игри и великој жељи за победом.

The post Звездини бисери – 37 голова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE окт 18, 2021 at 00:09

KOJI BISERI? KOGA SMO TO STVORILI? KOGA SMO PRODALI ZA 5 ILI 10 MIL KAO GLODARI? GDE DANAS IGRAJU TI NAŠI BISERI,U KOM NE VELIKOM NEGO NEKOG ŠNJ KLASE? PA NIGDE I NIKAD..OVO NEMA VEZE SA PROIZVODNJOM ZA PRVI TIM

Reply

Leave a Comment