Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Предност је превелика у односу на виђено на терену“

у дерби сусрету 4. кола регионалне АдмиралБет АБА лиге, кошаркаши Црвене звезде остварили су значајну победу против љубљанске Цедевита Олимпије. Велики подухват направили су црвено-бели пошто су од заостатка који је у једном моменту износио и 16 поена разлике, успели да начине фантастичан преокрет и сусрет окончају са +15.

По завршетку меча тренер Дејан Радоњић је анализирао дешавања виђена на паркету дворане „Александар Николић“:

– „Крајњи резултат не говори о оном што се дешавало током меча. Била је тешка утакмциа за нас, после доласка из Москве, без тренинга и мечева са огромном потрошњом. Било је мало енигма како ћемо одреаговати. Почетак је показао да постоји опрезност, у дугој четвртни смо ушли у последњих неколико минута са енергијом и лакоћом, подигли смо инетензитет. Квалитет одбране је био значајно бољи. Успели смо да смањимо завидну разлику коју је Цедевита Олимпија имала и да одемо на поен предности после првих 20 минута“, рекао је Радоњић после меча на конференцији за новинаре.

Звезда је дуел преомила у последњој деоници и на крају славила са плус 15.

– „У другом делу је било у таласима на почетку, а онда смо успели да кроз добру одбрану дођемо и до одређеног броја добрих напада и реалзаиције, која нам је омогућила да имамо мирну завршницу. Предност је била превелика у односу на оно што се дешавало на терену, Цедевита Олимпија је одиграла веома добро и ми смо у поседњем интервалу уложили екстра напор да бисмо дошли до вођства, а као плод самопоуздања и добрих моменатта дошли и до те нереалне разлике на крају“, закључио је Радоњић.

(фото: aba-liga.com)

Повезане вести

Leave a Comment