Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Ивановић: „Хвала навијачима што су ми дали подршку“

Важну победа остварила је Црвена звезда мтс у АдмиралБет АБА лиги над Цедевита Олимпијом, али много важније је то што је напокон добру партију одиграо Никола Ивановић, који од почетка сезоне покушава да уђе у прави ритам.

Изгледа да се то баш догодило у мечу против Љубљанчана, а како сам каже, нада се својим много бољим издањима у наставку сезоне. Он је меч завршио са 12 поена, пет скокова и четири асистенције.

– „Тражим се од почетак, па је тако било и синоћ, али очигледно да ме шут још не служи онако како ја желим. Али, са друге стране, драго ми је што сам у неким елементима помогао екипи. Надам се да сам барем у том сегементу игре био од користи“, казао је Ивановић.

Црногорски кошаркаш признао је да му много значи подршка навијача и да ће га њихово поверење додатно мотивисати у наставку сезоне.

– „Да будем искрен, нисам очекивао, али генерално, леп је осећај. Увек дајем све од себе, где год играм, али хвала навијачима Звезде што су ми дали подршку, много ће ми значити за наставак сезоне.“

Кошаркаш Звезде се осврнуо и на сам меч против Цедевита Олимпије, напомињући да је најважније да су славили у том дуелу.

– „И пре ове утакмице смо знали колико је битно да победимо. Да имамо реакцију после пораза од Игокее и да се вратимо на тријумфални колосек. Напорна недеља је иза нас, и битно је да смо је завршили победом. Нисмо дозволили да нас изненаде, иако су имали у већем делу првог полувремена вођство, али ми смо нашом одбраном успели да се вратимо и на крају испаде да смо чак и рутински стигли до нових бодова.“

Никола Ивановић је свестан да је иза њих паклени октобар, али да су и пре сезоне знали шта их очекује у 10. месецу.

– „Заиста је специфичан месец. Играли смо сваки други дан, и за сваки меч мораш изнова да будеш мотивисан, да имаш снагу, али смо и пре сезоне знали шта нас чека, поготово у октобру“, закључио је Ивановић.

(извор/фото: 24sedam.rs)

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC окт 19, 2021 at 03:48

Samo teraj dalje.mi smo tu uvek za igrace koji ginu i koji vole Zvezdu.ove godine bice lepih stvari tek smo poceli

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 18, 2021 at 12:05

BRAVO MAJSTORE..PODRŠKA ZA TVOJU PROFESIONALNOST,ODANOST KLUBU I BORBENOST

Reply

Leave a Comment