Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Капитен се враћа на паркет у дуелу са Албом

Како је Дејану Радоњићу било у протеклом периоду вероватно само он зна. Сусретао се са бројним кадровским проблемима, али то се није осећало на игри и резултатима Црвене звезде. Истина, доживљен је неочекивани пораз у Лакташима, али он је последица скраћене ротације, тешког распореда и добрих партија у Евролиги.

За навијаче клуба с Малог Калемегдана сада стижу лепе вести. У тим се враћа капитен Бранко Лазић. Сео је на клупу у мечу са Жалгирисом, а сада ће с клупе на терен.

Како „MaxBet sport“ сазнаје, Бранко Лазић би прве минуте у овој сезони требало да забележи у мечу са Албом, у петак 22. октобра (19h). Због повреде није одрадио комплетне припреме, а због ње је пропустио и свих седам мечева тима у Евролиги и АБА лиги. Сада је спреман.

Јасно је да ће стратег црвено-белих Дејан Радоњић да дозира минутажу капитена, с обзиром на дужу паузу. Ипак, велико је то охрабрење за Звезду пошто су се до сада сусретали с бројним изостанцима. Подсетимо, уз Лазића су због повреда изван тима били Огњен Добрић, Стефан Лазаревић, Дејан Давидовац и Остин Холинс, док од турнира у Минхену, где је доживео прелом руке, нема Арона Вајта. Због короне је последњих петнаестак дана одсутан био Мајк Цирбес.

Враћа се, дакле, капитен. С њим и велика енергија и беспоштедна игра. У овај “ратнички” тим долази, већ годинама уназад, највећи “ратник”. Још један Радоњичев адут је спреман за борбу…

(извор/фото: maxbetsport.rs)

Повезане вести

Leave a Comment