Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мидтјиланд – Црвена звезда 1:1 (0:0)

Ремизирали су фудбалери Црвене звезде на гостовању данском Мидтјиландом, а резултат на крају меча био је 1:1. Једини погодак у нашем тиму постигао је Мирко Иванић, али и упркос томе што је наш тим ремизирао, и даље је на чеоној позицији групе Ф са седам освојенихи бодова.

Мидтјиланд – Црвена звезда 1:1 (0:0)

Стадион: „МЦХ Арена“ , Хернинг, Данска.

Судија: Рој Рајншрајбер (Израел).

Стрелци: Дир у 78. минуту за Мидтјиланд, а Иванић у 58. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Срнић, Иванић (Црвена звезда), Кајусте, Енвадике (Мидтјиланд), Срнић, Иванић (Црвена звезда).

Мидтјиланд: Олафсон, Далсгор, Свјатченко, Дир (од 90. Мабил), Андерсон, Кајусте (од 63. Линд), Енвадике, Пулињо, Евандер, Исаксен (од 73. Марони), Систо.

Резерве: Лесл, Томпсон, Колс, Хег, Мабил, Јенсен, Чарлс, Марони, Хансен, Билити, Линд, Симсир.

Црвена звезда: Борјан, Гобељић, Драговић, Саного, Дегенек, Родић, Срнић (од 46. Крстичић), Канга (од 81. Панков), Иванић, Фалко (од 56. Диони), Бен (од 90. Гајић).

Резерве: Поповић, Гордић, Гајић, Панков, Крстичић, Петровић, Станић, Ераковић, Лазетић, Диони, Бакајоко.

Црвено – бели су отпочели утакмицу опрезно, али уз потпуну контролу дешавања на терену. Најзапаженији играч црвено – белих био је Бен, који је као централни нападач нашег тима, користио простор који су му давали противнички фудбалери, те у неколико наврата запретио голу Данаца, али је сваки покушај завршио у рукама противничког голмана. Опробао је и Иванић ударац са двадесетак метара у 26. минуту, али је његов покушај отишао преко гола.

Имали су и домаћи прилику да промене резултат у 29. минуту, али је Борјан фантастичном интервенцијом спречио да тај покушај заврши у голу нашег тима. Истакао се наш голман и два минута касније, када је поново одлично реаговао и одбранио покушај противника. Већ у наредном минуту, поново су запретили домаћи, али је покушај Дира погодио стативу и завршио ван казненог простора наше екипе. Није било много узбуђења све до 42. минута, када су изабраници Дејана Станковића запретили. Фалко је добио лопту на десном боку и одличним продором доспео на ивицу казненог простора, и „пуцао“ левом ногом, али је голман домаћих био на висини задатка, па се на полувреме отишло без голова.

Други део игре почео је идентично као и први. Покушавали су наши фудбалери по боковима да пробију одбрану противника, али безуспешно. Све до 58. минута мреже су мировале, а онда смо видели велико узбуђење и још већу радост на клупи нашег тима. Након „одбијанца“ после слободног ударца, Дегенек је сјајно из прве вратио лопту у казнени простор, Диони је спустио главом, а на правом месту се нашао Мирко Иванић који је „волејем“ из прве шутнуо кроз ноге противничког голмана и довео наш тим у вођство. И поред вођства, црвено – бели су наставили са одличном игром и претњама по гол противника. Након одбијене лопте, Канга се нашао на правом месту и са веће удаљености „опалио“ ка голу домаћих, али се резултат у 64. минуту ипак није променио.

Стигли су домаћи до изједначења у 78. минуту. Линд је шутирао са двадесетак, његов ударац се од стативе одбио пред гол, а Дир је усмерио лопту у празну мрежу. Већ у следећем минуту могли су изабраници Дејана Станковића до новог вођства. Бен је са двадесетак метара покушао из окрета, а мало је недостајало да постигне погодак, јер је лопта погодила стативу. У сјајној шанси се нашао и Диони после паса Родића, али није добро захватио лопту у казненом простору ривала, а ударац Иванића који је завршио у наручју Олафсона дефинитивно је и означио крај меча.

The post Мидтјиланд – Црвена звезда 1:1 (0:0) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

krvavi zvezdas-DE окт 22, 2021 at 16:06

zar nije logičnije da igra Lazetić umesto rogonje dionija..ili recimo Stanić umesto invalida krstičića i jadnog srnića..zaista nema logike da se forsiraju penzosi od 40g a da naša deca od kojih neko moze postati igrač sedi na klupi a pri tom su i ako su deca za ove su igračine

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 22, 2021 at 16:04

steta imali smo pobedu ali ja sam zadovoljan i sa bodom koji nam puno znači..idemo dalje u nedelju da se zgaze nišlije sa 5 komada

Reply
Delije Sever Ns окт 22, 2021 at 12:35

Zveki…tako normalan čovek kao ti vidi,razume i sve si u pravu!A ne kao neki padavičari prosipaju šuplje priče o Falku i ustaškim govnima!

Reply
Delije Sever Ns окт 22, 2021 at 08:06

I sad će se opet neka budaletina odvratna naći da kaže kako je naš rezultat loš i igra loša a te iste budaletine neznaju da su u evropi važni rezultati i tabela na kraju ciklusa!Verovatno će reći ništa ovo nevalja a valja ono što su grobarske pičke uradile.Verovatno naš remi za neke je loš a poraz ustaških govana je bolji i vredniji od našeg boda!Idemo Zvezdo za ta govna ljucka iz inata u drugi krug a oni nek se slade sa svojim odvratnim degenskim kometarima.

Reply
Delije Sever Ns окт 22, 2021 at 07:58

Bravo Zvezdo!Utakmica teška,imali smo ih ali memoze se svaka i pobeđivati!Treba svi da smo zadovoljni a samo seratori sa ovog portala opet će srati po našima i tuđe veličati.Netreba da se brinemo za dalje sad igramo dve na Mari tekme a zna se ko je kući bog…uz dve lagane pobede eto nama proleća na Mari!Moram samo pojedincima sa ovog portala i seratorima da skrenem pažnju a tek sad se vidi da samo lupetaju gluposti i ama baš ništa neznaju…Koje taj Partizan!Jel sinoć igrao van zemaljac Rikardo Gomeš!Jel partizan pobedio!Činimi se da smo mi dali gentu 5 komada prošle godine!Čini mi se da smo mi genta tamo pobedili!Kako prođe taj ustaški partizan od tog genta sinoć!Ti vanzemaljci kako ih neke budaletine veličaju jel su sinoć pobedile!Falko naš vanzemaljac kako ga neke budaletine sa ovog portala veličaju jel igrao uopšte!Zato je bolje da pojedine ljige sa ovog portala ne lupetaju gluposti i da se tek sad vidi da su obična ljucka govna sa svojim kometarima!Zvezdo bravo i hvala za sve,idemo dalje u nove pobede i uspehe a budala koji seru po našima uvek će biti a sad se samo videlo da su obična ljucka govna.

Reply
Zveki окт 22, 2021 at 12:08

Sve tačno. Mogli smo da pobedimo, ali i bod je okej… Falko? Mislim da ovde neki ne znaju da je Falko pre nego sto je dosao kod nas, za godinu dana odigrao samo CETIRI utakmice u Italiji. Da ne znaju da Falko sa svojih 30 godina NIKADA u životu, pre dolaska u Zvezdu, NIJE odigrao NIJEDNU međunarodnu utakmicu! Trećerazredni igrač koji nakon svakog duela zavrsi na zemlji, invalidni levak koji desnog nogom ne moze loptu ni da doda(!!!?), mekan, mlak, uvek okrenut leđima i prema loptu i prema golu i – sto u nekim novinama neko napisa: a u čemu je to Falko bolji od onog mučenog Spiridonovića koga smo oterali kao šugu! Menadžerski bezvredni igrač koji je doveden za lažnu cifru kako bi se isisale pare iz kluba i podelila među „braćom“ koja žive od Zvezde, a ne za Zvezdu!

Reply

Leave a Comment