Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Иванић: „Важан бод, хвала навијачима“

Фудбалери Црвене звезде ремизирали су са данским Мидтјиландом 1:1, а једини стрелац за наш тим био је Мирко Иванић који је изнео своје утиске након меча после кога је наш клуб и даље први у групи Ф са седам освојених бодова.

Пре свега могу да кажем да је добар резултат, иако смо повели са 1:0, мислим да је противник имао доста шанси у првом полувремену, тако да морамо бити задовољни. С обзиром да смо имали неколико повређених играча, мислим да смо ипак одиграли једну одличну утакмицу и дали све од себе што је најважније. У свлачионици смо честитали једни другима – почео је Иванић.

Дотакао се Иванић сјајног гола који је постигао у 58. минуту меча, када је волеј ударцем погодио кроз ноге голмана Мидтјиланда.

– Сваки гол ми значи наравно, како у Европи, тако и у првенству. Велики улог је у питању, играли смо за пролаз у осмину финалу Лиге Европе и из тог разлога сам га емотивно прославио. Надам се да ће их бити још.

И у Данској су фудбалери нашег тима имали феноменалну подршку

Наравно, значе нам навијачи на свакој утакмици, јер нас очекују веома тешки мечеви и у првенству и у Лиги Европе, тако да нам прија подршка. Надам се да ће у што већем броју доћи на Маракану на следећу утакмицу против Радничког да заједно идемо у нове победе – закључио је Иванић.

The post Иванић: Важан бод, хвала навијачима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment