Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Иванић до 2025!

Црвена звезда је урадила један од најважнијих послова у текућој сезони, барем када је реч о играчком кадру, с обзиром да је један од најбољих фудбалера нашег тима – Мирко Иванић продужио уговор са клубом на још четири године.

Веома сам срећан због тога што сам продужио уговор са Црвеном звездом. Морам да истакнем да смо се много раније договорили око тога, али сад смо ухватили прави тренутак између утакмица да то и озваничимо. Покушаћу да будем још бољи у наредном периоду, поставио сам високе циљеве и желим да надмашим самог себе. Надам се да ћемо наставити да побеђујемо и бележимо сјајне резултате. Већ у недељу нас очекује утакмица против Радничког, тако да сам окренут тренинзима и напорном раду – истакао је Иванић.

Презадовољан због потписа најбољег стрелца из претходне сезоне – Мирка Иванића, био је и спортски директор Црвене звезде – Митар Мркела.

Веома важан тренутак за Црвену звезду. Иванић иза себе има феноменалну сезону, а и ову такмичарску годину је почео на начин на који је завршио прошлу. У многим утакмицама је био кључни играч нашег тима, постизао голове и асистирао, тако да смо овим потписом показали да наредних година рачунамо на њега и на добре резултате. Видели сте да је и синоћ постигао веома важан гол. Могли смо и да победимо, али ипак смо освојили важан бод који ће нам много помоћи на путу ка првом месту. Видите и да смо 39. на УЕФА листи, све више напредујемо, а потписом Катаија од пре пар месеци, као и данашњим Иванићевим ставили смо свима до знања да хоћемо још више да идемо и да ћемо наставити у том маниру. Од Иванића очекујем да наставимо у овом ритму – закључио је Мркела.

Иванић је незамењив у тиму Дејана Станковића и једини је фудбалер у нашој екипи који је одиграо сваку утакмицу у досадашњем делу сезоне. Укупно 20 пута је био на терену, уписао је осам погодака и забележио пет асистенција и верујемо да ће тако наставити.

The post Иванић до 2025! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment