Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Никола Ивановић позитиван на COVID-19

Кошаркаши Црвене звезде од 19 часова дочекују Албу у петом колу Евролиге. На дан меча је српског шампиона задесила лоша вест, јер против немачког тима неће да играју у најјачем саставу.

Плејмејкер Никола Ивановић је позитиван на коронавирус. Тест је обављен овог петка у Београду, неколико сати пред почетак меча.

Ивановић се већ налази у изолацији и још није познато колико ће да одсуствује.

(извор: maxbetsport.rs)

Повезане вести

1 comment

ĐOLE BARI 91 окт 22, 2021 at 21:04

IMA LI IKO U ZVEZDI OČI DA VIDI ŠTA RADI KALINIĆ ? IGRA JEDAN NA PET,SILUJE IGRU ,ŠUT 1% ,SVAKU UTAKMICU NAM JE IZGUBIO.DA LI IKO VIDI DA USKOKOVIĆ NE MOŽE DA IGRA U ZVEZDI,DA NAS MITROVIĆ NA SVAKOM MEČU UNIŠTAVA SVOJIM GLUPOSTIMA.NAŠ ČUVENI STRATEG IGRA ZONU U SITUACIJI KAD ALBA IGRA BEZ CENTRA,ISTU GREŠKU PRAVI KAO PROTIV IGOKEE. PLUS NIKOGA NOĆAS NIJE IŠAO ŠUT ,ŠUTIRALI SMO SKORO 40 TROJKI ,MISLIM DA JE VOLTERS POGODIO DVE I MOŽDA NEKO JOŠ JEDNU.OVO NOĆAS SE NE MOŽE NAZVATI IGROM,OVO JE BRUKA I SRAMOTA DA NAM PROSEČNA NEMAČKA EKIPA KOJA CEO MEČ IGRA BEZ CENTRA DRŽI LEKCIJU U PIONIRU.ČOVIĆU DOVEDI VIŠE CENTRA I PLEJA KAO I JOŠ 2-3 ISKUSNA IGRAČA,OVE MLAĐE SVE POŠALJI U FMP , OD NJIH NIKAKVE KORISTI NEMA.

Reply

Leave a Comment