Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Охи наставио да „терорише“ противничке голмане

Будући нападач Црвене звезде Охи Омоижуанфо дао је два гола када је његов тим остао са играчем мање. Ништа му не представља проблем. У одличној је форми што потврђује практично из меча у меч.

Узбудљива је борба за врх норвешког првенства ове сезоне. Седам кола пре краја Молде и Боде/Глимт имају исти број бодова, с`тим да екипа која је пре неколико дана у Лиги конференције декласирала Рому са Жозеом Мурињом на клупи (6:1) има меч мање. Потврдио је Охи квалитет и да је у налету пред селидбу на стадион “Рајко Митић”. Молдеов голгетер био је двоструки стрелац у победи (3:0) над претпоследњим Стабеком, а оба гола дао је у тренуцима када је његов тим имао играча мање.

Високи нападач је могао да упише и хет-трик, али је промашио пенал. Ипак, то не умањује његове сјајне игре. У 22. мечу за Молде ове сезоне, Охи је постигао 24 гола!

Са таквим учинком и даље је најбољи стрелац Европе. Сакупио је 33 бода, пошто норвешка лига носи коефицијент 1,5. На другом месту је његов директан конкурент, Томас Лене Олсен из Лилестрома са 27 бодова. Трећи је Данац Микел Дал који игра на Фарским Острвима за ХБ Торшавин, где је коефицијент 1, па са 24 гола има 24 бода.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/ubica-golmana-novi-napadac-zvezde-pogadja-pred-selidbu-u-beograd-317523/?fbclid=IwAR2TMPkSLrCufhOF_fsu-BSCNmZEse0zYNRY7xnr6WnQDtPpHtyEnXHjlA8

Повезане вести

Leave a Comment