Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Родић прескаче гостовање у Сурдулици

Дуел 5. кола ЛингЛонг Супер лиге Србије у фудбалу између Радника и Црвене звезде требао је да се одигра половином месеца августа у Сурдулици. Међутим, због обавеза наших фудбалера у квалификацијама за Евро купове овај сусрет је тада одложен и биће одигран у среду 27. октобра са почетком од 17 часова.

Фудбалери Црвене звезде претходног викенда савладали су на стадиону „Рајко Митић“ екипу нишког Радничког минималним резултатом 1:0, а тренер Дејан Станковић и у дуелу против Сурдуличана неће имати на располагању целокупан играчки кадар. Александар Катаи и даље није спреман за највеће напоре, а нападач Милан Павков тек треба да започне са тренинзима након што добије негативан налаз на тесту на вирус COVID-19. Уз њих двојицу још један стандардни фудбалер нашег клуба неће моћи да помогне саиграчима у важном сусрету на Градском стадиону у Сурдулици.

Наиме, током дуела са Радничким из Ниша леви бек црвено-белих Милан Родић зарадио је парни жути картон и самим тим следи му суспензија за први наредни првенствени дуел. Њега ће највероватније на левом боку заменити Марко Гобељић, а Родић ће своје место заузети већ наредног викенда када пулене тренера Дејана Станковића очекује гостовање у Крагујевцу екипи Радничког 1923.

Повезане вести

Leave a Comment