Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда је породица | Обрадовали смо звездаше из Вишеграда

Црвена звезда покреће нову емисију под називом „Звезда је породица“ у којој ће фамилијама које нису у могућности да приуште долазак на стадион „Рајко Митић“ како би гледали утакмице црвено-белих омогућити да то учине. У првој епизоди наш клуб је обрадовао породицу Бован из околине Вишеграда која је бодрила изабранике Дејана Станковића на дуелу против Радничког из Ниша.

Наш клуб је одувек учествовао у хуманитарним акцијама, што је доказано већ много пута, а нарочито ове сезоне. Звезда је покренула акцију, коју прати телевизијска емисија „Звезда је породица“. Црвено-бели су обрадовали породицу Бован из Вишеграда, која нажалост нема средстава да гледа мечеве нашег тима, и омогућили истој да уживо испрати меч између Црвене звезде и Радничког из Ниша на Маракани. Долазак породице на стадион „Рајко Митић“ је само један у низу, а наш клуб ће се потрудити да што већи број звездашких фамилија обрадује на исти начин. Камера Звезда ТВ-а је испратила њихов долазак, а Црвена звезда се побринула за апсолутно сваки детаљ како би породица Бован у потпуности уживала у том дану, о томе сведочи чињеница да је наш клуб обезбедио и превоз од њиховог дома до самог стадиона. У првој епизоди емисије „Звезда је породица“ видећете какво су одушевљење чланови породице Бован приказали по доласку на стадион, њихове утиске, као и назјанимљивије кадрове и реакције са утакмице између Црвене звезде и Радничког.

Наш клуб ће и у будућности наставити са овом акцијом, која верујемо да ће изазвати велико интересовање, а ми позивамо све оне који нису у могућности да бодре црвено-беле са стадиона „Рајко Митић“ да нам се обрате на мејл office@crvenazvezdafk.com и пријаве се за учествовање у акцији.

The post Звезда је породица | Обрадовали смо звездаше из Вишеграда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment