Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Тема дана | Звезда помогла клуб на Косову

У новој епизоди емисије „Тема дана“ можете погледати како је Црвена звезда у сарадњи са компанијом „Моззарт“ још једном донирала дресове у склопу акције „Нови дресови за нове шампионе“, а овога пута, на наше велико задовољство, црвено бела делегација је била у посети фудбалском клубу Морава, из села Партеш на Косову и Метохији.

Наш клуб је са бетинг партнером „Моззарт“ наставио са акцијом помагања „мањим“ клубовима, а овога пута у склопу акције „Нови дресови за нове шампионе“ делегација црвено-белих гостовала је на Косову и Метохији. Представници Црвене звезде, овог пута дресове донирали фудбалском клубу Морава из Партеша који се такмичи у Окружној лиги Косовског Поморавља.

На велико задовољство свих, црвено-бела делегација стигла је у Партеш, где су их са великим одушевљењем, поред управе клуба и фудбалера, дочекали и мештани села. На терену фудбалског клуба Морава, представници нашег клуба уручили су дресове првотимцима Мораве, који нису крили одушевљење што ће у наредним мечевима имати прилику да наступају у црвено-белим дресовима.

Црвена звезда ће и у наредном периоду наставити са акцијом доделе најновије спортске опреме клубовим који се такмиче у нижим лигама, а оно што је потребно јесте да тимови учлане минимум двадесет чланова у наш клуб. Како је изгледала сама додела, као и какве су биле реакције управе фудбалског клуба Морава, њихових фудбалера, али и мештана села Партеш погледајте у новој епизоди емисије „Тема дана“.

The post Тема дана | Звезда помогла клуб на Косову appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment