Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Станковић од Италијана добио понуду која се не одбија

Тренер Црвене звезде, Дејан Станковић, добио је примамљиву понуду након неочекиваног пораза његовог тима у Супер лиги Србије.

Црвено-бели су поражени у домаћем такмичењу након чак 500 дана и 50 одиграних утакмица без пораза. Кобни за чету Дејана Станковића били су фудбалери Радника из Сурдулице који су на свом терену успели да савладају актуелног шампиона Србије. Црвена звезда је сада повећала заостатак у односу на Партизан, а на путу је да остане и без првог шефа струка.

Како „meridianbetsport.rs“ сазнаје од италијанских извора, Дејан Станковић је добио веома интересантну понуду од тима који се такмичи у италијанској „Серији А“.

Сампдорија је одлучула да упути „непристојну понуду“, тако што је млади стручњак добио бланко папир да напише цифру због које би се запутио на Апенинско полуострво. Колико је италијанском тиму стало да у своје редове доведе Дејана Станковића, говори то што је позив и понуду лично упутио председник клуба, Масимо Фереро који од раније има преференције ка српским тренерима.

Власник Сампдорије је својевремено “био луд” за Синишом Михајловићем.

Сапдорија не игра добро у италијанском шампионату, тим из Ђенове након десет одиграних кола има само девет освојених бодова и промене су неминовне.

Да ли ће спас стићи из редова српског шампиона остаје да се види!

(извор: meridianbetsport.rs)

Повезане вести

9 comments

Србин са Космета окт 28, 2021 at 19:50

Иди и не враћај се више!
Поведи и уништитеље клуба Терзу и Мркелу

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 28, 2021 at 17:12

OVO KAO BLANKO ČEK I TE PATKE JE PROŠLO VREME..MOŽE DA PRODJE KOD JAZAVACA ALI MI NISMO..NE MORAS TI DA RADIŠ I DOKTOR NISTA VISE..ZAVRSILI STE POSAO SA PROMAŠIJMA I TRANSFERIM..A TO SE ZOVE ALA MAMIĆ I DINAMO..SAMO USTAŠE NE DUGUJU 70 MIL€ A VI STE NAM STAVILI KATANAC NA MARI ZAJEDNO SA TZV.VODJAMA NAVIJAČA

Reply
Dragan окт 28, 2021 at 15:04

Ovi sto prizivaju Miloja neka jedu g..na!!! Eto! Bas tako!

Reply
Bata окт 28, 2021 at 13:03

Stankovic je priznao svoje trenersko neznanje i da je on glavni krivac , ali krivicu snose i neznalice Mrkela i Terzić ( Dioni , Falko , Van La Para , Bakajoko , Zivkovic i td. ).

Reply
ivan niksic окт 28, 2021 at 12:00

Idi i ne vracaj se, prosto ti bilo, samo idi folirantu i neznalico od trenera, jer izgubiti ni manje nego od Surdulice, fudbalskog amaterskog kluba ljubitelja fudbala i to sa timom koji ti, na nesrecu vodis, pa to moze samo TRENERSKA NEZNALICA! ,Idemo dalje!’

Reply
MILOS RANKOVIC окт 28, 2021 at 11:59

MILOJEVIC NIJE SLOBODAN TRENIRA U SAUDISKOJ ARABIJI,STO SE TICE OVOG TEKSTA PRVO JE TO MERIDIJAN SPORT OBJAVIO,VI MISLITE DA MI ZIVIMO U SUMI,KO CE BRE NJEGA DA UZME ZA TRENERA,KOJA SAMPDORIJA TO SU PRICE ZA DECU,SAD CE ON KAO DA ODBIJE DA BI OSTAO U ZVEZDI JER VOLI ZVEZDU,JEL BILO PRICE I LETOS ISTE PA IZASAO PREDSEDNIK SAMPDORIJE I REKAO DA NIKAD NIJE PREGOVARAO SA OVIM NAVODNIM TRENEROM,TAKO DA OVE PRICE U VRTIC PRICAJTE

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 28, 2021 at 11:31

IDI ODMAH I VODI BISERE RAHITIČNOG ERAKOVIĆA I „VELJU“ AKO TI IKO DA 100 EURA ZA OBOJICU.POVEDI I GOBELJU SPLAVARA ,RODIĆA,DIONIJA,POKLONI IH KOZENCI ,MOŽDA OSTANU U LIGI.UNIŠTIO SI KLUB,ZBOG TEBE I ONIH KOJI SU DOVODILI STRANCE , FORSIRANJA TOTALNIH ANTITALENATA U DUGU SMO PREKO 50 MILIONA EURA,TREĆERAZREDNI IGRAČI IMAJU PLATE KOJE NEMA POLOVINA KLUBOVA U SERIJI A.KOŠTAO SI NAS DVE LIGE ŠAMPIONA,SLEDEĆE GODINE AKO SE UOPŠTE PLASIRAMO IGRAĆEMO LIGU KONFERENCIJA SA LETONCIMA,KIPRANIMA,LUKSEMBURŽANIMA I SL. SVAKA TI ČAST I HVALA TI ZA PROPAST. I NE POZIVAJ SE VIŠE NA ZVEZDAŠTVO,DEGUTANTNO JE , NAPISAH TI JUČE DA SMO SVI MI KOJI OVDE KOMENTARIŠEMO MNOGO VEĆI ZVEZDAŠI OD TEBE JER MI SMO ZVEZDI DALI ŽIVOT,VREME,OGROMAN NOVAC A NISMO OD NJE UZELI NIŠTA,ZA RAZLIKU OD TEBE.

Reply
Bari 1991 окт 28, 2021 at 09:39

Stankoviću,bez uvrede,ti nemaš trenersku inteligenciju,zato,idi,stekni je negdje pa i u Italiji,pa se eventualno vrati jednog dana u Zvezdu!

Reply
Bata окт 28, 2021 at 08:49

Prihvati odmah i putuj što pre , daleko ti kuća.Vratiti Milojevića odmah ako je slobodan.Ovaj cirkus sa Stankovićem je Zvezdu skupo koštao.

Reply

Leave a Comment