Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Црвена звезда мтс дочекује Мегу (понедељак, 18 часова)

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак од 18 часова екипу Меге у последњој утакмици 7.кола АБА лиге јтд.

Иза црвено белих је недеља са 4 утакмице одигране у распону од само 6 дана, а у понедељак против ривала са којим су црвено бели одиграли финалну серију домаће лиге поново на паркету неће бити Вајта и Ивановића, док је неколико играча ровито и њихов наступ је под великим знаком питања:

Следи нам утакмица у регионалном такмичењу против младе и талентоване екипе која у својим редовима има и неколико врло искусних играча. У овој утакмици која нам долази је основна ствар, и оно што нам је примарно да екипа дође до нових бодова – рекао је тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић који је позвао публику да дође и пружи подршку екипи која је у претходном месецу (меч са Мегом биће први новембарски) за само 27 дана одиграла чак 11 утакмица уз два дупла кола Евролиге.

Огњен Кузмић: – Екипа Меге већ годинама има исти модел. Млада, талентована екипа која игра брзо, агресивно и која увек има неколико искуснијих играча у својим редовима. Неколицина играча из прошлосезонског финала лиге је ту, играли смо и једну пријатељску утакмицу пре почетка сезоне. Знамо да морамо да одиграмо са доста енергије, чврсто у одбрани, и верујем да ћемо уз помоћ наших навијача доћи до бодова који ће нам значити за наставак сезоне у регионалном такмичењу.

Ово ће бити 20. дуел две екипе у регионалном такмичењу, а већ у четвртак црвено-бели од 18 часова дочекују Панатинаикос у мечу 8.кола Евролиге

Карте за ову утакмицу продају се на свим продајним местима “Tickets” од четвртка у 10 часова (осим Делфи књижара), и онлајн, док ће на благајнама хале “Александар Николић” карте бити у продаји на дан утакмице (понедељак) од 14 часова .

Клуб подсећа за све који су заинтересовани, да је и продаја сезонских карата и даље у току (у просторијама клуба у хали Александар Николић), а сви детаљи цене, процес учлањења у клуб и бенефити, налазе се на клупском сајту.

Улазак на утакмицу у понедељак биће омогућен свим власницима сезонских карата, свима који имају КОВИД пасош (који су вакцинисани), као и онима са потврдама попут брзог ПЦР теста и потврде да су прележали КОВИД вирус.

Ради лакшег и несметаног уласка у халу, који ће наш клуб обезбедити и посебним пунктовима за власике сезонских карата, моле се сви да припреме своје одштампане потврде и покажу их редарима на уласку у дворану “Александар Николић”.

Такође, КК Црвена звезда апелује на све да поштују све прописане здравствене мере Републике Србије, да носе маске у хали, поштују прописано одстојање, као и да због спречавања евентуалних гужви због процедуре, крену ка дворани нешто раније.

The post Црвена звезда мтс дочекује Мегу (понедељак, 18 часова) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

dusan нов 1, 2021 at 15:54

Ajmo veceras u Pionir, Napred Zvezdo

Reply
Dragan нов 1, 2021 at 11:05

Veoma, veoma bitna utakmica… Ako slučajno izgubimo od Mege(kudikamo slabija nego prosle godine)…kažem slučajno…- onda hajd zdravo i za jutarnjeg progamaša mr.dr.ing Čovića….a možda i – Radonju(ali pitanje svih pitanja: ko umesto Radonjića).

Reply

Leave a Comment