Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОстало

Звездини каратисти прваци Европе!

Црвена звезда је на крову Европе! Црвено-бели каратисти освојили су титулу првака Европе у дисциплини борбе.

Првенство Европе у традиционалном каратеу (ЕТКФ) одржано је од 29. до 31. октобра у Београду. Сениорска екипа Црвене звезде је у изузетно јакој конкуренцији екипа из 29 земаља освојила прво место и златну медаљу.

Екипа у саставу Ненад Ђуричић, Милан Павловић, Игор Попов и Срђан Марић који је наступао за наш тим као позајмљени бораци из Карате клуба Банатски цвет из Зрењанина, предвођени тренером Игором Гајићем дошла је до овог невероватног успеха.

Уз титулу првака Европе у сениорској конкуренцији и кадети Црвене звезде у саставу: Аљоша Петровић, Андреј Станић и Михаило Шмит су нас обрадовали освајањем срберне медаље у дисциплини кате, док је Емилија Антанасијевић освојила бронзану медаљу у катама у конкуренцији јуниорки.

Веома сам поносан на нашу екипу. Било је веома тешко стићи до оваквог успеха у изузетно јакој конкуренцији. Ипак, моји борци су успели да савладају све препреке и дођу до пехара. Захваљујем се и нашем братском Карате клубу Банатски цвет и њиховом тренеру Николи Вукелићу што су нам уступили Срђана Марића који је заједно са Ненадом, Миланом и Игором остварио овај невероватни успех. Честитам свима на фантастичним резултатима – истакао је Игор Гајић, тренер црвено-белих.

Карате клуб Црвена звезда је освојио своју трећу титулу првака Европе. Прве две су освојене 1997. и 1998. године, док су црвено-бели два пута освојали и титуле шампиона света, 2013. и 2015. године.

Спортско друштво Црвена звезда честита свим каратистима, њиховом тренеру и менаџменту клуба на изузетним резултатима и жели пуно среће и успеха у даљем раду.

The post Звездини каратисти прваци Европе! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

ЗОКИ ЗВЕЗДАШ нов 1, 2021 at 18:42

БРАВО , БРАВО НАСТАВИТЕ ТАКО МАЈСТОРИ СВАКА ЧАСТ

Reply
ivan niksic нов 1, 2021 at 15:39

Bravo, Sampioni, svaka cast! ,,Idemo dalje!“

Reply
delija zauvek нов 1, 2021 at 11:23

Bravo momci bravo svaka čast ponosni smo na vas

Reply
Dragan нов 1, 2021 at 11:00

Bravo!!!!!

Reply

Leave a Comment