Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Слободан пад…

Серији пораза футсалера Црвене звезде краја нема, а много је већи проблем што се прекид црне серије ни не назире. И у оквиру 6. кола Друге Футсал лиге Србије црвено-бели „мајстори игре на петопарцу“ доживели су шести пораз којим још дубље пониру ка трећем степену такмичења, а као што смо већ навели тиме ће, извесно је, и опстанак клуба бити доведен у питање.

КМФ Тиса Нови Бечеј – КМФ Црвена звезда 10:4 (5:2)

У дворани „Јединство“ у Новом Бечеју стрелци за нашу екипу били су Ђорђе Тодоровић који се два пута уписивао у стрелце, а по једном су мрежу Новобечејаца погађали Никола Лончар и Денис Инајетовић. Са друге стране за екипу Тисе три гола је постигао Никола Виријевић, два гола постигао је Бошко Паповић, а по један Милош Денић, Игор Дражић, Марко Вујовић, Стефан Симић и Марко Спахић.

КМФ Црвена звезда и након шест одиграних сусрета заузима последњу позицију на табели друголигашког каравана без и једног освојеног бода. Наша екипа има најнеубојитији напад и најпорознију одбрану (14:42) што још више појачава суморну слику у којој се наш клуб налази.

У наредном 7. колу црвено-бели дочекују у дворани „Ранко Жеравица“ екипу Смедерева.

Дворана: „Јединство“, Нови Бечеј
Судије: Далибор Станковић, Марко Мартиновић и Владимир Тошић
Стрелци: Виријевић 1`, 21`, 25`, Денић 1`, Дражић 5`, Вујовић 9`, Паповић 17`, 40`, Симић 25`, Спахић 35` (КМФ Тиса); Тодоровић 10`, 40`, Лончар 12`, Инајетовић 35` (КМФ Црвена звезда)
Жути картони: Симић (КМФ Тиса); Пераловић, Димитријевић (КМФ Црвена звезда).
КМФ Тиса Нови Бечеј: ЈАНИЋИЈЕВИЋ, ДЕНИЋ, ВИРИЈЕВИЋ, ЂУКИЋ, СИМИЋ, Пеленгић, Вујовић, Дражић, Паповић, Икрашев, Спахић, Васковић.
КМФ Црвена звезда: РАДИСАВЉЕВИЋ, КЕЧАН, С. ЂУКИЋ, ИНАЈЕТОВИЋ, ПЕРАЛОВИЋ, Арсенић, Димитријевић, Лончар, Тодоровић, Н. Ђукић, Грујић, Тејић, Јевтић.

– Табела Друге Футсал лиге Србије:
1. Економац (Крагујевац) 18
2. Јастребац (Блаце) 13
3. САС (Зрењанин) 12 /меч мање одигран/
4. Нови Сад (Нови Сад) 11 /меч мање одигран/
5. Смедерево (Смедерево) 10
6. Палеж (Обреновац) 10
7. Студент (Београд) 8
8. Тиса (Нови Бечеј) 5
9. Нова Пазова (Нова Пазова) 5
10. Лесковац (Лесковац) 4
11. Гвоздени пук (Ниш) 3
12. Црвена звезда (Београд) 0

И овога пута позивамо одговорне људе у Црвеној звезди да, док не буде касно, реагују и покушају да спасу клуб, уколико се и има шта спасити. Доста су се неодговорни појединци играли са именом и угледом нечега што носи име Црвена звезда.

СПАСИМО КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!!!

Повезане вести

Leave a Comment