Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Дефанзивац Звезде на мети црно-белих

Десни бек нашег клуба Милан Гајић могао би предстојеће зиме да напусти стадион „Рајко Митић“ и каријеру настави у Грчкој.

Још током претходног лета постајале су назнаке да је за услуге двадесетпетогодишњег фудбалера заинтересован солунски ПАОК, али званична понуда ипак није стигла на адресу црвено-белих. То би могло да се промени током зимског прелазног рока и остаје нам да видимо да ли ће до реализације посла и доћи и да ли ће Милан Гајић понети црно-бели дрес клуба са „Тумба“ стадиона.

Екипа ПАОК-а тренутно у гршкој Супер лиги 1 заузима четврти позицију са четири бода мање од водећег Олимпијакоса, док у Лиги конференција након три одиграна кола у „групи Ф“ заузима прву позицију у конкуренцији данског Копенхагена, Слована из Братиславе и Линколн Ред импса са Гибралтара.

Милан Гајић је играчку каријеру започео у екипи ОФК Београда из које је лета 2015. године прешао у француски Бордо. Члан Црвене звезде постао је у фебруару 2019. године и са црвено-белима је освојио три шампионске титуле (2019, 2020. и 2021.), као и један трофеј намењен победнику националног купа 2021. године. Био је и члан младе репрезентације Србије која је 2015. године стигла до титуле светског првака у фудбалу.

Повезане вести

2 comments

Јован Јовановић нов 3, 2021 at 16:44

Овог не би купила ни Каламата у Грчкој, какав ПАОК. Уосталом ко год га хоће, пакуј и продаји- да се доведе озбиљн десни бек, само да Гају и Гобељу да гледамо више!

Reply
Delije Sever Ns нов 3, 2021 at 16:26

Gajić,Gobeljić,Pankov,Sanogo,Krstičić,Nikolić,Petrović,Deganek,Ivanić,Falko,Ben,Dioni,Vukanović,Srnić,Popović…Zvezdi je preko potrebna sveža krv i red je ta se ti momci naplate napolju,došlo je do prezasićenja i zato treba pod hitno da se dovedu novi igrači.

Reply

Leave a Comment