Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Две феноменалне године Звездине телевизије!

Наша клупска телевизија – „Звезда ТВ“ прославља две године постојања и успешног рада.

Као и највећи европски клубови Црвена звезда је у складу са својом величином и славном историјом освновала званичну клупску телевизију – „Звезда ТВ“. Црвено-бели програм је омогућио звездашима широм Србије, као и Републике Српске широк дијапазон разноразних занимљивих емисија и утакмица. Како би сви навијачи нашег трофејног клуба свакодневно пратили дешавања на стадиону „Рајко Митић“ наша телевизија је припремила разне емисије у различитим форматима и формама: „Од гола до гола“, „Индирект“, „Хет-трик“, „Тема дана“, „Звезда ТВ“, „Звезда је живот“, „Приче из школе“, „Звездина школа“, „Буди део Звезде“, „Из другог угла“, „Акција-реакција“, „Дупли пас“, „Седам секунди“, „Никад нисам“, „Азбука“, „Звездаши питају“, „Да/Не“, „Знам своју Звезду“, „Нема роштиљања“, „Индирект“, „Укуси Звездаша“, „На тренинг са“, „Златни тим“, „Географија“, „Шта сам последње“, „Најбољи потези“, „Зашто тај број“, „Трофеји“, „Урбана џунгла“, „Двобој у копачкама“.

Када се погледа спектар емисија, јасно је да сте у прилици да у потпуности упознате наш клуб и да о сваком играчу апсолутно све можете да сазнате гледајући нашу телевизију. Па тако знате све о свим нашим трофејима, о томе које је Катаијево омиљено јело, с ким се Иванић последње дописивао, шта Бена асоцира када чује слово З.

У термину уживо нашим гледаоцима је доступан студио пред сваку утакмицу, као и након меча где уз богат садржај звездаши могу да се упуте у сва актуелна дешавања везана за клуб. Такође, у прилици сте да уживо посматрате сваку конференцију за штампу, како пре, тако и после меча. Уједно, ту су и уживо преноси мечева наших омладинаца и кадета, уз утакмице Графичара, развојног тима Црвене звезде. Све то уз коментаторе који увек за вас имају спремну неку статистику или занимљиве детаље како би преносе учинили још интересантнијим. Посвећеност Омладинској школи, као и Сервису за чланство говори да је Звезда ТВ апсолутно усмерена на сваки сектор у нашем клубу, како би вам на што бољи начин презентовали све оно што се збива на Маракани. Ту су емисије које су посвећене и навијачима, повереницима, као и познатим личностима…

Иза нас су две сјајне године, а планирамо да наставимо тако и да сјајним радом уз старе и многе нове емисије наставимо да вас у потпуности упућујемо у све оно што се дешава у Црвеној звезди. Будите уз „Звезда ТВ“.

The post Две феноменалне године Звездине телевизије! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Милићевић нов 5, 2021 at 15:51

ТВ је го курац у овом формату- оваква каква је, а милион интересантних ствари има везано за Црвену звезду, ово као да је неки имбецил осмислио.

Reply

Leave a Comment