Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоЏудо

Андреа Стојадинов шампионка Европе

Џудисткиња Црвене звезде Андреа Стојадинов освојила је златну медаљу и титулу шампиона Европе на првенству за млађе сениоре које се одржава у Будимпешти.

Спортско друштво Црвена звезда честита Андреи Стојадинов, стручном штаву и менаџменту Џудо клуба на још једном изванредном резултату.

Тодоров први честитао и делио медаље

Иван Тодоров председник Џудо савеза Србије и почасни председник Џудо клуба Црвена звезда први је честитао трофејним репрезентативкама Србије на врхунским резултатима оствареним на татамију Лудовик Арене. Тодоров је током првог такмичарског дана Европског првенства у Будимпешти уручио медаље најбољима у тежинској категорији до 60 килограма. Управо је ова чињеница још један доказ о угледу који има српска џудо породица и председник Иван Тодоров.

Честитке Андреи Стојадинов, Надежди Петровић и Ањи Обрадовић на врхунском резултату оствареном на Европском првенству за млађе сениоре у Будимпешти. Ово је најбољи показатељ да Џудо савез Србије на најбољи начин има континуитет врхунских резултата на међународној сцени. Учиниле су поносним све љубитеље џудоа и спорта у Србији – истакао је Иван Тодоров.

The post Андреа Стојадинов шампионка Европе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment