Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Митровић: „Била нам је потребна једна оваква утакмица“

Кошаркаши Црвене звезде мтс убедљиво су савладали грчки Панатинаикос ОПАП резултатом 81:48 у дворани „Александар Николић“ у оквиру 8. кола елитног европског кошаркашког такмичења. Ово је најубедљивија победа црвено-белих у Евролиги, а истовремено и најтежи пораз екипе из Атине.

Лука Митровић синоћ је одиграо још један добар меч, а забележио је осам поена, уз три скока и три асистенције. Он је изјавио да је добро што су коначно од самог старта кренули нападачким ритмом.

– „После дуже времена смо успели да нађемо нападачки ритам од самог старта. У томе нам је много помогла и добра одбрана коју смо играли готово током свих 40 минута. Практично смо Панатинаикосу поене, нарочито у првом полувремену, дозвољавали из наших грешака и омогућавали му да из контри постиже поене. Можемо да будемо задовољни. Ко год је био на терену дао је велики допринос и дефинитивно нам је била потребна једна оваква утакмица, да скинемо са леђа терет који смо носили претходних пар недеља“, истакао је Митровић.

Митровић је додао да нема много времена за припрему нити за „падање у транс након оваквог меча“, будући да их већ у недељу очекује дуел против Задра, у оквиру 7. кола регионалне АдмиралБет АБА лиге.

Повезане вести

Leave a Comment