Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Чека ли Звезду једногодишња европска суспензија?

Као да није био довољан несрећни пораз Црвене звезде у синоћном дуелу против данског Мидтјиланда, па је кулминација свега уследила у самом финишу, када је пред УЕФА-у послата још једна скандалозна слика са највећег српског стадиона у року од годину дана.

После вређања Златана Ибрахимовића, које је оштро осуђено од стране присталица црвено-белих, Звезду ће још теже казне сачекати након дуела са Мидтјиландом.

Рафал тврдих предмета са северне трибине, који је био упућен мађарском судији Богнару, завршио је на глави помоћног тренера Црвене звезде Федерика Панонћинија, који је након болног ударца ноћ провео у болници. Како су црвено-бели већ одрадили казну због вређања Ибрахимовића, која је гласила два меча без публике и условна казна годину дана, евидентно је да ће у овом случају клуб из Љутице Богдана бити знатно теже кажњен.

У најидеалнијем могућем сценарију црвено-бели би остали без подршке навијача у једној или две наредне европске утакмице, што ће бити поприличан хендикеп за следеће коло Лиге Европе у којем ће Звезда играти можда и најбитнију утакмицу у досадашњем делу групне фазе, обзиром на то да их евентуални кикс против Лудогореца на Маракани може коштати проласка у наредну рунду. Ту санкцију пратила би и велика новчана казна.

Аустријски Штурм је, примера ради, пре неколико сезона због напада на помоћног судију кажњен са две утакмице без публике и две године условно, а можемо само замислити каква казна може да очекује Црвену звезду, обзиром на то да је овај прекршај направљен баш током условног периода за црвено-беле.

Баш због тога, на „Маракани“ имају разлога да страхују од одлуке УЕФА, а посебан проблем биће извештај који је судија Богнар поднео делегату, а у којем наводно стоји да је један од предмета упућен са трибина погодио и његовог помоћника, иначе рођеног брата судије. Ако се испостави да је то тачно, Звезду чека и много тежа казна од затварања стадиона, а најригорознија санкција коју би српски шампион могао да добије, с обзиром на историју дисциплинских прекршаја и кршење условног периода, јесте избацивање из Европе на годину дана.

(извор/фото: blic.rs)

Повезане вести

3 comments

Delije Sever Ns нов 6, 2021 at 13:17

To govedo Mađarsko da su ga barem pogodili šipkom da mu mozak izcuri pa da znamo za čega da nas kažnjavaju!Pičke bre jedne smrdljive!

Reply
Delije Sever Ns нов 6, 2021 at 00:56

Zato što smo Srbi,zato što nas svi jebu,pišaju po Srbiji zato će nas i kazniti.Zato što smo mala,jadna i bedna država i što nas svi zapišavaju zato dobijamo stalno kazne!Zato što nismo ničji poltroni,zato što nemamo zaštitu Fss,zato što kažemo šta mislimo zato nas stalno i jebu.Mađarčina ta je i dovedena da nas unakazi i upropasti što mu je i pošlo za rukom!Ko pamti Strazbur utakmica produžena 10min bez razloga i mi primamo gol u 101min za ispadanje,setimo se Bordoa primamo gol u 99 iz nepostojećeg penala za ispadanje,setimo se Salcburg,Kopehagena,Jang bojsa,Krasnodara, Ludogoreca kad je Kanga isključen zbog prigovora da su nas sudije unakažavale od suđenja ali smo ipak imali ludu sreću pa smo se provlačili nekako.Mi igramo protiv protivnika,uefe i sudija konstanto i toliko mržnje prema nama pa da si od čelika čovek bi puko!U Tirani igrače linčuju,Legijini navijači pale,pucaju na stadionu,hrvati nas vređaju,tuku se navijači,napadaju protivničke igrače,prekidaju utakmice i nikom ništa!Dal je to pravda!Pa mi smo Srbi zato nas svi i jebu a tu nema kraja!Da su bacane cigle,štangle na njih pa da nas kazne…zbog ubačenih par upaljača,plastičnih flaša nas će normalno kazniti.Pa kad nas kazne zbog parole Uefa Mafioza to je samo dokaz koliko smo mi bedni i jadni i kao država i kao klub i da se non stop borimo sa vetrenjačama ali je Uefa Mafija i oni takvi da nas kažnjavaju!Smetamo im zato što smo najači,najbolji,i svoj stav iskažemo i nikom se neklanjamo zato im neodgovaramo.Jebem im majku svima raspalu,a vi samo se krijte iza tastatura i kuckajte kometare a to što balavite dođite na Sever i recite tim vođama da su drogirani,ovakvi,onakvi biće im čast da vas upoznaju.Nemojte kuckati bez veze a nemate muda da pogledate te ljude u lice…lako je kuckati i srati a kad već kuckate i vređate dođite lično na tribinu pa recite to!Kako bi se proveli!

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 5, 2021 at 20:44

daće bog i veću suspenziju..da odmorimo mozak od „VODJA SEVERA“ koji su ubedjen sam samo krimosi,huligani koji su unakazili zvezdu i otrovali prahom mlade..da je zakon ta stoka njih stotinak sve na dozivotne robije

Reply

Leave a Comment