Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Црвено-бели у Задру (недеља, 18.45)

Кошаркаши Црвене звезде мтс путују у суботу у вечерњим часовима у Задар где их у недељу од 18.45 очекује меч 7.кола АБА лиге јтд са домаћим Задром.

Црвено-бели одлазе у Далмацију на меч са хрватским тимом у добром расположењу након сјајне представе са Панатинаикосом.

На меч у Задар тренер црвено-белих води екипу без Ерона Вајта и Николе Ивановића, а проблем представља и неколико ровитих играча о чијем наступу ће стручни штаб донети одлуку на дан утакмице.

Екипа Задра сачувала је нуклеус екипе, али тим није играо добро на почетку сезоне па је дошло и до промене тренера која увек по правилу доноси реакцију тима.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић: – Гостовање у Задру је увек тешка утакмица за сваку екипу. Сачували су гро играча из прошле сезоне и уз то надоградили тим. Свакако да нас очекује тешко гостовање и зато морамо да одиграмо организовано, на потребном нивоу и са енергијом, добро у оба правца како би могли да контролишемо квалитет домаћина и дођемо до резултата који желимо – рекао је тренер цврено-белих.

Огњен Добрић: – Терен у Задру је један од најтежих у лиги, имају велику подршку и публику која се разуме у кошарку. Нису добро почели сезону, али имају квалитет који је сигурно већи од треутног пласмана на табели. На нама је да уведемо утакмицу у ритам који нама одговара уз игру у којој се подразумева добра игра не само у одбрани, већ на обе стране терена. Неће бити лака утакмица, али наш циљ се зна, а то су бодови уз добру игру у дворани “Крешимир Ћосић” – рекао је Огњен Добрић.

Након утакмице у Задри, црвено-бели се враћају за Београд, а већ у четвртак их очекује меч 9.кола Евролиге са екипом АСВЕЛа у хали “Александар Николић”.

The post Црвено-бели у Задру (недеља, 18.45) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment