Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоРагби

О шампиону Балкан Супер лиге одлучује вечити дерби

У финалу регионалне Балкан Супер Лиге састаће се београдски вечити ривали – Црвена звезда и Партизан. Актуелни првак региона и шампион Србије оправдали су улоге фаворита у полуфинални мечевима и остварили победе за викенд. Црно бели у Тивту против Јужне Регије 20:8 (8:8), а црвено-бели на Ади Циганлији рекордом против Локомотиве из Софије 118:0 (52:0).

Финале Балкан Супер Лиге играће се поново на поочетку наредне сезоне, односно вечити ривали одлучиваће о титули регионалног шампиона у фебруару 2022. године. Претходно за крај такмичења у текућој години, Партизан и Звезда наредног викенда бориће се за титулу првака Србије.

Локомотива није могла да буде равноправан ривал, тако да су на Ади постављена неколико рекорда. Тимски остварена је најубедљивија победа у БСЛ (118:0), уз највећи број постигнутих есеја на једном мечу – 21.

Још импресивнији је индивидуални учинак Милоша Зоговића који је сам забележио више од половине поена – 68. Од тога, забележио је чак осам есеја и 14 претварања.

Нема сумње да је Звезда максимално подигла самопоуздање пред дуел са вечитим ривалом који је за разлику од претходних сезона био доминантнији у међусобним мечевима.

(извор/фото: srbijasport.net)

Повезане вести

Leave a Comment