Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Продаја карата за АСВЕЛ од уторка

Кошаркаши Црвене звезде мтс након важних победа над екипама Панатинаикоса и Задра у Евролиги и АБА лиги, наредни изазов имају већ у четвртак када их у хали Александар Николић очекује дуел са екипом француског АСВЕЛ-а.

Утакмица са шампионом Француске на програму је у четвртак од 19 часова (Хала Алекандар Николић)

За меч који се игра у нашој кући хали Александар Николић влада велико интересовање, а бројни звездаши желе својим присуством да пруже подршку екипи коју очекује дуел са једним од најпријатнијих изненађења у досадашњем току евролигашке сезоне

КК Црвена звезда мтс пустиће у уторак тачно у 10 часова у продају појединачне карте за ову утакмицу и то по следећим ценама:

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 1.300
ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 1.800
ВИП ЛОЖА – 3.500
ПЛАВА ЛОЖА – 2.600
БЕЛА ЛОЖА – 2.200
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 18.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД  -10.000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 20.000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 12.000

Продаја се обавља на свим продајним местима „Ticket Vision“ (осим у Делфи књижарама).

Такође у следећем линку можете претражити и купити места која Вам одговарају, а нису заузета (Линк за претрагу продајних места – https://www.tickets.rs/partners)

Такође, продаја карата за дуел са екипом АСВЕЛа биће омогућена и онлајн, а преузимање карата које су купљене тим путем биће на благајни Хале А. Николић која ће радити само на дан утакмице од 14 часова.

Цена дневних карата за ову прилику је прилагођена и капацитету хале у којој играмо ову важну утакмицу, а број места као и капацитет хале је изузетно ограничен, уз чињеницу да је већ купљен одређени број сезонских карата за теку’у такми;арску сезону од стране наших навијача!

Клуб овом приликом подсећа да се сезонске карте и даље могу купити у канцеларијама клуба у Хали А.Николић, радним данима од 10-16 сати, осим на дан утакмице када ће то бити могуће само од 10-14 сати.

Дођите у халу Александар Николић, нашу кућу и у добро познатој атмосфери помозите нашим момцима да настави низ победа!

Евролига (9.коло) Црвена звезда мтс – АСВЕЛ Вилербан!

The post Продаја карата за АСВЕЛ од уторка appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment