Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаЖенски ватерполоНајновије

Звезда потопила и Валис за крај квалификационог турнира

У последњем колу квалификационог турнира Првенства Србије, који се данас завршава на Бањици, ватерполисткиње Црвене звезде победиле су Валис са убедљивих 32:3. Црвено-беле су на тај начин квалификациони турнир завршиле са све четири победе, а редом су побеђивале Спартак 30:4, Палилулу 24:1, Партизан 14:6 и на крају Валис 32:3.

Као и у утакмицама са Спартаком и Палилулом, није се постављало питање победника, јер је екипа Драгане Ивковић од почетка до краја тресла мрежу ривала. Нак рају је најефикаснија била Гркиња Ана Мамоглу са девет голова, док је Христина Илић постигла шест, а Јована Тодоровски и Татјана Теодоровић по четири поготка. По три пута су се у стрелце уписале Тара Пејчић и Ива Лујић, док су по један гол постигле Јана Лујић, Јелена Шарац и Милица Зелић.

У наставку Првенства Звезда ће са Партизаном, Војводином и Ташом 2000 играти у Првој А лиги Србије и те четири екипе ће се борити за титулу шампиона Србије.

Црвена звезда – Валис 32:3 (7:1, 8:0, 8:0, 9:2)
Црвена звезда: Лазић, Пејчић 3, Ј. Лујић 1, Теодоровић 4, И. Лујић 3, Мамоглу 9, Тодоровски 4, Шарац 1, Диаз Меса, Илић 6, Гашић, Зелић 1, Димитријевић. Тренер: Драгана Ивковић.

Валис: Ковачевић, Павић, Икасовић, Добрисављевић, Митић 2, Д. Младеновић, Марковић 1, Зелић, Урошевић, Т. Младеновић. Тренер: Никола Ивановић.

The post Звезда потопила и Валис за крај квалификационог турнира appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment