Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Панков и Срнић слободни у избору нове средине

Иако је зимски прелазни рок још увек далеко, руководство нашег клуба полако своди планове везане за предстојећу „фудбалску пијацу“. Од раније је познато да ће нападач Молдеа, Норвежанин нигеријског порекла Охи Омоижуанфо у јануару обући црвено-бели дрес, али се ипак у овом моменту превасходно ради на растерећењу играчког кадра.

Крилни нападач Алекса Вукановић напушта стадион „Рајко Митић“ пошто му ускоро истиче уговор и он ће без обештећења подражити нову средину. Поред њега одрешене руке да напусте редове нашег клуба имају и Радован Панков и Славољуб Срнић. Њима двојици уговорна обавеза према Црвеној звезди траје до лета 2022. године, али им клуб неће правити проблеме у случају одређене понуде да већ током предстојеће зиме промене средину. У случају да за њих двојицу не буде заинтересовних клубова, обојица ће одрадити уговор до краја и наредног лета ће постати слободни играчи.

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns нов 10, 2021 at 23:28

Ben najbolji stranac koji je ikad kročio na travu Marakane!Da nije bilo Bena Ligu Šampiona bi i dalje gledali na tv!Verovatno svi ti golovi i svi ti nastupi su lažni,verovatno da Ben ni ne postoji!Samo budaletina od čoveka može reći da je on promašena investicija!Svaku utakmicu daje 100% i toliko utakmica rešio samo neznalica i neko ko je pakostan moze da priča gluposti negativne za Bena.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 10, 2021 at 01:02

pankov,srnić,gobeljić,gajić,eraković,petrovic,nikolić,ben,vukanovic,bakajoko,dioni,krstičić..NJIHOVA PRIMANJA SU SIGURNO OKO 3MIL €..JA VAS PITAM STA SMO MI MOGLI DA ODVEDEMO ZA TE PARE..PA TRI NORMALNA IGRAČA SA PLATOM OD MILION EVRA I PITANJE REŠENO

Reply

Leave a Comment