Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Тема дана | Звезда заједно са малишанима у борби против дијабетеса

У новој епизоди емисије „Тема дана“ можете погледати како је изгледао тренинг који је Црвена звезда организовала на теренима наше Омладинске школе за малишане који живе са дијабетесом уочи Светског Дана борбе против шећерне болести.

Црвена звезда је још једном показала свој хуманитарни рад на делу, као и колико брине о свим Звездашима. Овога пута наш клуб је позвао и угостио дечаке и девојчице, старосне доби до 14 година, који живе са дијабетесом и омогућио им да обиђу просторије стадиона „Рајко Митић“. Звезда се побринула да обрадује петнаесторо малишана из Дијабетолошког савеза Србије уочи Светског Дана борбе против дијабетеса који се традиционално обележава 14. новембра сваке године. Након обиласка нашег највећег стадиона, малишани су прешли на терене црвено-беле Омладинске школе где су одрадили тренинг уз надзор наших младих фудбалских стручњака, предвођеним Данилом Тешићем и његовим стручним штабом, који су имали пуне речи подршке и хвале. Физичка активност је препоручена свим људима, а нарочито особа које живе са дијабетесом.

У наредној епизоди емисије „Тема дана“ моћи ћете да погледате како је протекао сам тренинг, изјаву Бојане Марковић члана организације плави круг, као и многе занимљиве кадрове са терена.

The post Тема дана | Звезда заједно са малишанима у борби против дијабетеса appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment