Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда дочекује Партизан (недеља, 19)

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују екипу Партизана у утакмици 8.кола АБА лиге.

Мећ се игра у недељу од 19 часова у хали Александар Николић, и биће други у низу од пет тешких мечева које црвено-беле очекују у распону од само 8 дана.

Пред овај меч тренер црвемо белих Дејан Радоњић каже:

– Први дерби у овој сезони. Сви јако добро знамо шта носе утакмице Црвене звезде и Партизана. Утакмице против Партизана имају своју специфичност. Без обзира што је тек почетак сезоне и што се у новембру не играју најважнији мечеви, увек је битно добро играти против Партизана. Партизан је у овом тренутку без пораза и први је на табели. Ми дочекујемо ову утакмицу у жестоком ритму у коме играмо наше мечеве и након велике потрошње након утакмице са АСВЕЛ-ом која је произвела да је више играча изашло из ње са последицама тако да смо покушаили да искористимо ово време на најбољи могући начин да се опоравимо, будемо што спремнији и одиграмо добар меч у недељу.

Марко Симоновић: –Играмо меч са Партизаном, први ове сезоне. Утакмице у којима није важно шта се дешавало пре тога јер ти дуели носе посебну инспирацију и начин играња. Они су ове сезоне оформили искусан стручни штаб и састав, мешавину младих талентованих играча, и искусних, чак и оних који су прошле сезоне играли Ф4 Евролиге и НБА лигу. Имају добар старт у АБА лиги и скоро одличан у Еврокупу што довољно говори какве су њихове амбиције у овој сезони. Ми смо са друге стране поново у серији утакмица, одиграли смо тешку утакмицу са АСВЕЛом. Имали смо два дана да се припремимо, и верујем да ћемо одиграти добру утакмицу у недељу пред нашим навијачима – рекао је један од најискуснијих Марко Симоновић.

Утакмица Црвена звезда мтс – Партизан НИС игра се у недељу од 19 часова, клуб и овом приликом подсећа да су на снази све здравствене мере које је прописала Република Србија. Поводом утакмице одржан је састанак безбедности на коме су присуствовали сви представници служби које су задужене за организацију и безбедност утакмице, на коме је одлучено да неће бити присуства гостујућих навијача.

КК Црвена звезда апелује на све који се у недељу увече упуте ка хали Александар Николић да то учине раније како се не би стварале непотребне гужве. Такође, клуб апелује на све да спортски, фер и коректно навијају за свој клуб, без икаквих убацивања предмета на терен, вређања противника и актера овог меча.

О свим детаљима везаним за састанак безбедности и важним сервисним информацијама клуб ће се још једном огласити до почетка утакмице која је на програму у недељу у 19 часова.

Већ током понедељка екипа путује у Шпанију где ће се задржати до петка јер је очекују две утакмице дуплог кола Евролиге са Басконијом и Реалом.

The post Црвена звезда дочекује Партизан (недеља, 19) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment