Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Звезда је живот – Миодраг Миша Драгичевић

У новој епизоди серијала „Звезда је живот“ доносимо вам причу о још једном феноменалном глумцу и великом заљубљенику у црвено-беле боје Миодрагу Драгичевићу.

Миодраг Драгичевић је један од млађих глумаца који већ сада успешно гради каријеру и момак од кога можемо очекивати велика дела у будућности. На самом почетку разговора открио нам је да се у раном детињству бавио фудбалом, али да се касније одлучио ипак за кошарку, у којој је био и више него успешан. Животне околности су га ипак одвеле у глуму, а о томе како је схватио да је глума његов коначан позив за камеру Звезда ТВ причао је са великим задовољством.

Талентовани глумац открио је како је постао страствени навијач нашег клуба, али и да је успех који је остварен 1991. године допринео његовој опредељености за Црвену звезду. Један играч оставио је посебан утисак на њега, ради се о Роберту Просинечком који је како је млади глумац истакао стварао магију на терену. Успеси које наш клуб ниже на европској сцени поклопили су се и са успесима које у својој професији постиже Миодраг Драгичевић, а како бисте сазнали које су још то повезаности између Црвене звезде и момка који ће засигурно оставити траг у неким наредним серијама и филмовима погледајте нову епизоду емисије „Звезда је живот“.

The post Звезда је живот – Миодраг Миша Драгичевић appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment