Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Терзић: „Посебне честитке селектору Стојковићу“

Српска фудбалска репрезентација савладала је у Лисабону великог фаворита, селекцију Португала резултатом 2:1 и тиме се директно пласирала на Светско првенство које ће се наредне године играти у Катару. Након великог тријумфа своје виђење изнео је и први човек нашег фудбалског клуба Звездан Терзић:

– „Све честитке играчима и стручном штабу наше репрезентације. Велика победа у најважнијем тренутку, показали су квалитет и карактер. Посебне честитке селектору Стојковићу. Од почетка квалификација је био пун самопоуздања, веровао је у успех и то је пренео на играче. У одлучујућем мечу је тактички и психолошки перфектно спремио играче, “појели” смо Португалце. Још једном, све честитке и играчима и селектору. Пласирали смо се на СП у великом стилу, ово много значи за српски фудбал“, истакао је генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић.

Иначе, не тако давно било је ружних речи и са једне и са друге стране, па се надамо да је ова изјава генералног директора ФК Црвена звезда први корак ка превазилажењу несугласица.

Повезане вести

Leave a Comment