Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: „Утакмица је била готова после 20 минута“

Кошаркаши Црвене звезде мтс претрпели су шести овосезонски пораз у Евролиги. Знатно ослабљени црвено-бели убедљиво су поражени на гостовању у Виторији резултатом 93:74, а суштински је екипа Битци Басконије „преломила“ сусрет у другом периоду игре који су домаћини решили у своју корист рњзултатом 30:10.

По окончању сусрета тренер Дејан Радоњић је изјавио:

– „Честитке Басконији на победи, одиграли су заиста добру утакмицу. Од самог почетка било је јасно да играмо без имало енергије. Били смо превише мекани у дефанзиви, а имали смо и проблема са концентрацијом. Играчи Басконије су искористили наше падове и утакмица је била готова после 20 минута“, изјавио је Радоњић.

Црвено-беле већ за два дана очекује гостовање Реалу у Мадриду:

– „Имали смо само два дана да се спремимо и велике проблеме после утакмице са Партизаном, остали смо без два играча, током сусрета без још једног. Сада је потребно да преживимо наредну утакмицу, сусрет са мадридским Реалом. Видећемо ко ће играти“, закључио је Радоњић.

Повезане вести

4 comments

ОКНАРБ нов 17, 2021 at 12:27

Ми морамо довести два екстра играча,иначе нећемо освојити ни један трофеј.Ово жто смо побиједили у дербију неће значити ништа ако н побиједимо у мечевима када се буде одлучивало.Није довољан Митровић и Калина

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 17, 2021 at 08:45

KAKO REKOŠE DVA G.OVNARA SEVER NS I DEVOJČICA GOGI IMAMO EKIPU ZA TOP 8..STA REĆI ZA TAKVE BITANGE I PROPALITETE

Reply
Dragan нов 17, 2021 at 11:35

Auuu…ako se jutru dan poznaje… Stefan Markovic je novi Kolom. Čak i gori od ovog Španca.U dve utakmice(i ono malo minuta) NIJEDAN koš, NIJEDNA asistencija, ali zato 7 izgubljenih lopti. Cela košarkaška Evropa zna da Pefi ima šut na nivou deteta od 12 godina i svi se sklanjaju kada treba da šutne, svi su provalili ona njegova snažna dodavanja iz lakta jednom rukom… Skakaćemo od sreće, izgleda, ako Marković da neki koš iz slobodnog bacanja i uhvati par lopti u odbrani. I to je to. Kari Pešić ga hteo 2009. dovesti u Zvezdu, mi ga doveli 12 godina kasnije kao 34-godišnjaka, koji je 5 poslednjih meseci trazio klub i kad nije našao uvalio se kod nas. Promasaj…jer čak i Simon sa „100 godina“ je bolji i korisniji od njega.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 17, 2021 at 15:23

sve si lepo rekao..dovedemo hendikepirana imena i očekujemo čudo..pa to ni jedan normalan klub ne radi..kao sto davidovas posle 21 tekme pogodio 2 slobodna bacanja i učinak mu na 30 tekmi sa indeksom -0,001..kao distrofičar..za njega su paraolimpijci u kolicima stef kari

Reply

Leave a Comment