Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Реми храбрих кадета

Кадетска селекција Црвене звезде ремизирала је на гостовању са екипом Војводине резултатом 1:1. Наши бисери су већи део меча играли са играчем мање, и упркос тој чињеници стигли први до гола. Једини стрелац за нашу екипу био је одлични Матеја Бубањ.

Војводина – Црвена звезда 1:1 (0:0)

Стадион: Спортски центар „Вујадин Бошков“, Нови Сад.

Судија: Давид Матић.

Стрелци: Милошевић у 80. минуту за Војводину, Бубањ у 66. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Ковачев, Вукадиновић (Војводина), Вукичевић (Црвена звезда).

Црвени картон: Ј. Миладиновић (Црвена звезда).

Војводина: Борак, Храмиш, Букинац, Чутовић, Ромић, Костадиновић, Ковачев, Токин, Милошевић (од 83. Јовић), Јањић ( од 79. Вукадиновић), Стајки.

Резерве: Јаковљевић, Великић, Пиваш, Јовић, Бутраковић, Крачун, Вукадиновић.

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Недељковић, Стојсављевић, Лечић, Вукичевић, Л. Ђурић, С. Миладиновић ( од 80. Цветковић), Шљивић, Бубањ (од 84.Каришик), Радоњић (од 46.Мијатовић), Вукојевић (од 38. Беговић).

Резерве: Беговић, Д. Ђурић, Цветковић, Ђокић, Каришик, Мијатовић, Димитријевић.

Изабраници Слађана Николића почели су утакмицу доста сигурно и чврсто, покушавајући да кроз пас игру пронађу рупу у одбрамбеној линији домаћих. Прву озбиљнију прилику видели смо у 12. минуту, када је Бубањ покушао да доведе наш тим до предности. Млади нападач је одлично скочио у казненом простору након корнера, и главом покушао да погоди, али је његов шут завршио преко гола. Само три минута касније, Миладиновић је могао да погоди. Шљивић је одлично пробио и додао до Миладиновића који се нашао сам на ивици казненог простора и „пуцао“ у даљи угао гола, али је голман домаћих био довољно концентрисан.

У наставку је виђена доста мирнија игра на обе стране, без превише озбиљних прилика на обе стране. Све до 37. минута није виђено ново узбуђење, а онда су уследили проблеми за Слађана Николића. Након контре домаћих, Јован Миладиновић је интервенисао ван казненог простора, а главни арбитар меча, показао је младом чувару мреже директан црвени картон. То је уједно било и последње узбуђење у првом делу игре, па се на паузу отишло са резултатом 0:0.

Друго полувреме црвено – бели почели су још директније, и већ у 47. минуту су изабраници Слађана Николића имали прилику да стигну до вођства, и то са играчем мање. Лопта је након одличног напада стигла до Миладиновића, који је избио сам испред голмана домаћих, и искоса шутирао, али је Ромић са гол линије испуцао ту лопту и спречио наше бисере да стигну до вођства. Нападали су наши бисери и упркос чињеници да су играли са играчем мање, па се труд и исплатио у 66. минуту. Мијатовић је добио одличну лопту коју је послао Бубањ и избио испред гола домаћих, шутирао, а голман је само одбио лопту пред гол где се нашао Матеја Бубањ који је без већих проблема спровео лопту у мрежу.

Наставили су црвено – бели и после вођства са добром игром и нападима, али је домаћин успео да изједначи у 80. минуту преко Милошевића. Само минут након изједначења, могли су наши бисери поново да стигну до вођства. Бубањ је одлично променио страну, лопта је стига до Мијатовића који је са око 11 метара шутирао право у голмана домаћих, те се резултат није променио. У наставку је виђена мало мирнија игра, без узбуђења, па је и резултат остао исти до краја.

The post Реми храбрих кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment