Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Шифром „Јапанац“ планирали хапшење Драгана Стојковића Пиксија 2011. године

Селектор фудбалске репрезетнације Србије Драган Стојковић Пикси могао је да буде ухапшен 2011. године, јер је током 2005. и 2006. године када је обављао функцију председника ФК Црвена звезда, није допустио да се уместо дела који припада стадиону и земљишту тог клуба, саграде комерцијални објекти и станови, пише „Курир“.

Да је било притисака на Министарство унутрашњих послова да се легендарни фудбалер ухапси, за „Српски телеграф“ потврдио је Ивица Дачић, у то време министар полиције.

– „Током периода док сам обављао функцију Министра полиције било је притисака да се ухапси Драган Стојковић. Био сам против тога и против таквих притисака на полицију“, рекао је актуелни председник Скупштине Републике Србије Ивица Дачић.

Драган Стојковић као председник ФК Црвена звезда

О прогону селектора Србије, говорио је и новинар Миломир Марић.

– „Цела земља сад слави Пиксија, а ми знамо да је после хапшења Џајића следећи за хапшење био Пикси, није у реду да сада понављамо шта је било. Он годинама није смео да дође у земљу, претило му је хапшење. Иза тога стоје тајкуни којима се замерио, којима није дао да сруше Звездин стадион, да тамо где је помоћни терен, где тренирају играчи, направе солитере, тржне центре… Ухапсили су Џајића у директном преносу, тако су хтели да ухапсе и Пиксија“, рекао је Марић.

(извор: hotsport.rs)
https://hotsport.rs/2021/11/17/otkrivena-tajna-akcija-policije-sifra-je-bila-japanac-a-plan-hapsenje-piksija/

Повезане вести

4 comments

darkob45.1971 нов 18, 2021 at 22:42

čim o tome pričaju Dačić i Marić sigurno je Đilas hteo da uhapsi Piksija,ali se na našu veliku sreću pojavio naš veliki vođa i spasao Zvezdu?

Reply
Gojko нов 18, 2021 at 12:51

Objavite imena onih koji su stajali iza toga sramnoga cina, i njihovu obojenost da narod zna sta su sve radili da bi unistili Crvenu Zvezdu kao klub.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 18, 2021 at 16:25

pa to i deca iz obdanista znaju..isti oni koji sada hoće na vlast sa 0,1 podrške..isti oni neprijatelji srbije koje plaćaju strane fondacije..nikakva nauka..ti plaćenici lepo zive od tih para već 30g..samo je sreća pa se Srbija opametila i ne naseda vise na 5.oktobar..ne pali to dva puta..pa ko je prošle godine upadao u skupštinu..pa sve plaćenici čika Velje I JEDVA SKUPILI 1900 huligana plaćenika..pa samo slepac ne vidi koliko je naša Srbija napredovala

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 18, 2021 at 18:25

IZA HAPŠENJA LEGENDARNOG DŽAJE STOJI DIREKTNO BORIS TADIĆ KOJI JE OD MIŠKOVIĆA TREBALO DA DOBIJE NEKOLIKO MILIONA EURA DA POHAPSI SVE KOJI SE PROTIVE RUŠENJU MARAKANE.UHAPŠEN JE ČASNI ČOVEK MIKI ĆOROVIĆ KOJI JE TADA BIO DIREKTOR MARAKANE JER NIJE HTEO DA POTPIŠE DA ZVEZDA NIJE VLASNIK ZEMLJIŠTA OKO STADIONA I LEGENDARNI CVELE.TIM LJUDIMA ZVEZDA TREBA DA SE KOREKTNO ODUŽI.ISKRENO MISLIM DA SMO TREBALI ZBOG TOGA DA IZIĐEMO NA ULICE I ZAPALUMO CEO BEOGRAD I SRBIJU. I JOŠ NEŠTO ,VEOMA BITNO: NIKAKO NE DOZVOLITI OVOM SEKTAŠU BJEKOVIĆU DA POSTANE PREDSEDNIK FSS.TO JE ČOVEK ČIJI SU ŽIVOT UNIŠTILI DRAGAN DŽAJIĆ I CRVENA ZVEZDA,KOJI PATOLOŠKI MRZI CRVENU ZVEZDU I KOJI ĆE ZBOG KOMPLEKSA OD RANE MLADOSTI DO DANAŠNJIH DANA SVE RADITI PROTIV NAS.OSVESTITE SE LJUDI,KANDIDUJTE DŽAJU,PIŽONA ILI BILO KOGA OD VIŠE DESETINA NAŠIH BIVŠIH IGRAČA ZA PREDSEDNIKA FSS,VEĆ SU NA VOLŠEBAN NAČIN UGURALI MAŽIĆA U SUDIJSKU ORGANIZACIJU,OVIM BI ZAOKRUŽILI PRLJAVU ZAMISAO UNIŠTENJA ZVEZDE.

Reply

Leave a Comment