Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Ана Милановић предводила кадеткиње до четврте победе

У првој утакмици 4.кола Триглав ЖКЛС Црвена звезда мтс је убедљиво савладала гошће из Срема у „Баскет Ситију“, 74-34 (16-6, 17-14, 19-10, 22-4).

На отварању четврте рунде Звезда је наставила победнички низ против Срема. Већ у првој четвртини су црвено-беле стекле двоцифрену разлику коју су повећавале у наставку сусрета. Екипа Срема је у финишу првог полувремена преко Бранке Тркуље, која је везала осам поена, успела да смањи минус, али не и да озбиљније запрети. У последњем кварталу Звезда је апсолутно контролисала утакмицу и стигла до убедљиве победе.

У последњој четвртини тренер Планојевић је пружио прилику и пиониркама Кристини Рађеновић и Милици Тешић, које су дебитовале за кадетску селекцију.

Ана Милановић је била прва фигура меча, поново, са 21 поеном. Ана је са 79 поена тренутно први стрелац и са индексом 120 најкориснија играчица Триглав ЖКЛС. Пратиле су је Вања Дракул са 9, док су по 8 поена убациле Мина Ђурђевић и Драгана Шћепановић, а дебитант Кристина Рађеновић 7.

У наредном колу противник је Рас.

ККЖ Црвена звезда мтс: Данић 5, Дракул 9, Зечевић 4, Милановић 21 (6ск 5ас 4блк), Тешић, Дацић, Рађеновић 7, Матић 5 (9укл), Вукша 4 (7ск), Шћепановић 8, Ђурђевић 8, Стојановић 3. Тренер: Немања Планојевић

The post Ана Милановић предводила кадеткиње до четврте победе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment