Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Против Младог радника у полуфиналу Купа Србије

У просторијама Одбојкашког савеза Србије данас су одређени парови полуфинала 57. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша. На праг борбе за куп трофеј у сезони 2021/22 стигла су два београдска клуба Црвена звезда и Партизан SoccerBet, новосадска Војводина НС семе и екипа Младог радника из Пожаревца.

Душан Кесер, директор такмичења ОСС, руководио је жребом, а парове су одредили Срдан Срдановић потпредеседник ОК Партизан SoccerBet, Никола Салатић генерални директор ОК Војводина НС семе и Никола Росић генерални директор ОК Црвена звезда.

Жреб је одлучио да се у полуфиналу 57. Купа Србије састану:
Партизан SoccerBet (Београд) – Војводина НС семе (Нови Сад);
Млади радник (Пожаревац) – Црвена звезда (Београд)

По пропозицијама Купа Србије у полуфиналу се играју две утакмице. Прве утакмице ће се одиграти 23. или 24. новембра, а реванши 7. или 8. децембра.

У случају да противници имају по једну победу финалисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити финалиста, игра се додатни „златни сет“, који одређује коначног победника полуфинала.

Након жреба генерални секретар нашег одбојкашког клуба Никола Росић је изјавио:

– „Не можемо се назвати фаворитом у овом дуелу, али смо показали да имамо изузетан квалитет, сјајну атмосферу и очекујем од мојих момака да будемо борбени као и до сада, да верујемо у себе и онда ни победа не изостаје. Екипа Младог радника је свакако квалитетна екипа. Сада су променили дизача, дошао је Алекса Батак, талентовани дизач који ће допринети њиховом квалитету. Ипак ћу поново да подвучем да верујем у нашу екипу, у наш квалитет и борбену атмосферу и енергију коју смо до сада имали. Очекујем победу.“

(фото: ossrb.org)

Повезане вести

Leave a Comment