Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Паноћини: „Повреда коју сам задобио много је драматичније приказана“

Након пораза Црвене звезде од Мидтјиланда, у 4. колу „Ф групе“ УЕФА Лиге Европе, навијачи нашег клуба су погодили помоћног тренера црвено белих, Федерика Паноћинија.

Сада се огласио и сам Паноћини који је за италијанске медије изјавио:

– „Ситауција и повреда коју сам задобио су у штампи много драматичније приказани, него што је то заиста био случај. Провео сам једну ноћ у болници, а ситуација је одмах била под контролом. Није било озбиљних последица, нити великих проблема. Желим да се захвалим свима који су бринули за мене, пружили ми подршку на различите начине.“, рекао је он, за италијански „Il Granchio“.

Због овог потеза навијача, који су били незадовољни суђењем Тамаша Богнара, клуб је кажњен са 45.000 евра и једном утакмицом без публике.

Повезане вести

4 comments

Delije Sever Ns нов 20, 2021 at 15:24

Curice krvavi lupetaš a nisi ni svestan šta lupetaš i skime!Curice krvavi ma ne uzbuđuj se previše nemoj da te čuka opiči pa šta ćemo mi na ovom portalu onda!Ipak si ti obična curica a mi smo zakon ulice i svega!

Reply
Delije Sever Ns нов 19, 2021 at 17:25

Reče curica krvavi i ostade živ!Krvavi mi smo zakon ulice a takvi kao krvavi su naše curice!

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 20, 2021 at 12:30

ma ti si samo p.ičkica lajava koja nosi transparente,prodaje semenke i urla za gram belog..kakva tvoja ulica ..skupina bagre koja pojedinačno plače pred penzionerima..daleko si ti slepcu od ulice jel takve brzo polome kao keks

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 19, 2021 at 09:58

BRATE IZVINI..DOŠAO SI U KLUB GDE SU PAR D.EGENERIKA I B.OLESNIKA SA TZV SEVERA POKAZALI DA SU PEĆINSKI I ZAOSTALI LJUDI KOJI GODINAMA UNISTAVAJU KLUB DO KONAČNOG NESTANKA

Reply

Leave a Comment